Lütfen hayvan seven insan düşmanları "sokak onların yuvası" demesin. Gerçekten çoğaldılar ve işe gitmeye korkuyorum yolda eve gelirken her zaman köpekler oluyordu ve saldırıyorlardı ama bu kez 10-20 tanesi bir arada havlayarak koşular neyseki beni görmediler ama ben canımı sokakta bulmadım her zaman yol değiştirmek ve korkuyla bir yere gitmek zorunda da değilim. Hadi beni boşverin benden başka çocuklar orayı okula gitme yeri olarak kullanıyor onlara zarar gelmesin en azından. Açıklamamı yaptığıma göre nereye şikayet ederim ve aradığımda hangi bilgileri isterler çünkü şikayet edeceğim direkt olarak bir köpek değil köpek sürüsü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. etmeyin bence. onlarda sizden rahatsız onların alanina giriyorsunuz bu yüzden saldiriyorlar. siz sokakta yuruyemiyorsunuz diye kimse ölmek zorunda değil
1124 Yorumla
Soran1 yılYürümemin hayvanlara rahatsızlık vermeside ilgincmis. Ayrıca yürüyemiyorsunuz diye ölmek zorunda değil ne demek? He onlar bizden rahatsız diye biz ölmek zorundayız ama
Soran1 yılAyrıca hiç bir zaman sokakta yaşamalılar demedim.
Soran1 yılYanına gidiyorum gibi bir şey söylemedim yolda yürüyorum dedim okuduğunu anlamanda sıkıntı mı var? Haklı çıkamayınca saçmalayın anca
Soran1 yılYaşın kaç? Pardonda bir hayvan sana dişleriyle saldırsa max ne yapabilirsin? Söylesene hadi. Sevgiyle yaklaşırım falan deme çok komik olur
Soran1 yılLan uzak dur diyorsun yolda gidiyorum diyorum düzgün oku şunu. Yoldan geçmek ne zamandan beri köpeğe yaklaşmak olmuş
Soran1 yılAyrıca millete saldırmıyor diyorsan git hayvanların çocukların üstüne hiç bir şey yapmamalarına rağmen koştuğu ve saldırdığı videoları izle. Bunun bir sürü kanıtı var sen görmek istemiyorsun diye bunlar görmezden gelinemez.
Soran1 yılIçgüdüsel olarak kendi halinde oynayan çocuklara saldırıyorlar demek? Vay be ne kadar masum canlılar
Soran1 yılLaf etmek istemiyorum ama benim yazdığım şeyle senin yazdığının hiç alakası yok. Profilinde de anime var fazla büyük olma ihtimalinde yok. Ben yolda normal bir şekilde köpekle alakam olmadan yürüyorum diyorum sen gelmişsin köpeğe yaklaşma diyorsun saka mısın yaklaşan yok zaten
Soran1 yılHmm haber izliyor musun acaba? Anca suçu çocuklara atın zaten kendi halinde oynamasına rağmen saldıran ve onun yüzünden kamyon altında kalıp ölen max 12 yaşındaki kız, amerikada köpek sürüsünden kardeşini korumaya çalışırken her yeri parçalanan 9 yaşındaki çocuk, çitlerden kendi halinde atlayıp köpek sürüsünün hastanelik ettiği çocuk? Evet haklısın hepside kendi halinde köpeklere bulaşıyordu zaten. Al bunada bul bulabiliyorsan dicemde sen simdi yine bulursun sacma sapan bisey
Soran1 yılAyrıca çocuğu salmak ne demek? Sokaklar hayvanların yaşam alanı değil gitsinler insan olmayan ormanda falan yaşasınlar.
Soran1 yılKonunun köpeğin neyin ne olup olmadığını bilmesi olduğunu kim söyledi sana? Bilsin ya da bilmesin sonuç değişmiyorsa nasıl olduğunun bir önemi yoktur. Sonuç olarak çocuklar için tehlike
Soran1 yılInsan köpek görüyorsa yol değiştirir diye ben her gün işe geç kalmak zorunda mıyım? Ayrıca kimse yol değiştirmek zorunda değil eğer bunu söylüyorsan köpeklerin tehlike olduğunu sende biliyorsundur
Soran1 yılInsanla hayvanı karşılaştırmaktan başka savunmanız yok. Yolda giderken bir insana kaç hayvan saldırabilir ya da kaç insan saldırabilir? Hayvanın saldırması insanın saldırmasına göre çok daha muhtemel ki sapık ve katiller hariç kimse gelip parçalamıyor insanın doğasında böyle bir şey yok.
Soran1 yılAyrıca aileleri her yerde yanlarında olmak zorunda mı? Bu yorumları yazarken bile tehlikeli olduğunu bilerek yazıyorsun ve sanki herkes bu tehlikeye uyum sağlamak zorundaymış gibi konuşuyorsun. Bi insan birisini parçalarsa (ki köpekler gibi yapmıyorlar çoğu) hapse atılabilir ama bi hayvan atılamaz
Soran1 yılAsya yasın kaç basın kaç ablam git sen anime falan izle aynı seyleri tekrar edip durma ben ne diyorum sen ne diyorsun yolumu niye degistirmwk zorundaymısım ben
Soran1 yılO oldurenler hapse giriyor be asya anlasılan senin gibi enayilerde girmesi gerekiyor. Yolda kac insan saldırdı sana
Soran1 yılO bahsettiğin tehlike ne? Hadi cevap ver. Cevabı sende çok iyi biliyorsun
Soran1 yılYollar geçmek ve gideceğin yeri kısaltmak için vardır ben niye ısırgan vahsi hayvanlar yüzünden ise gec kalmak zorundayım? Üzgünüm ama hayvan ya da insan asla zarar veremez veriyorsa eger ortadan kaldırılmalıdır
Soran1 yılBu hakimin kadının aksam orada ne isi varmış demesiyle aynı mantıkta. Ordan geciyoruz çünkü yol orada baska yol yoksa ucarak gecmemizide beklemiyorsundur heralde asya
Soran1 yılAyrıca kopekler olmasa tehlike olmaz diye birşeyde demedim ne kadar komik biseysin la sen konudan konuya atlıyorsun
- 1 yıl
hayvanları uyutmak isteyen ve destekleyenler kesinlikle normal değil önce bunların icabina bakilmali. ortada içgüdüsel olarak hareket eden canliyi oldurmek isteyenler masum değildir. bu hayvanlar uyutulsun diyenler içgüdüsel hareket eden canliyi uyutanlarin olduğu yerde bulunuyor. hayvana zarar veren insanada verir. bunu anlamayacak kadarlar iste
Soran1 yılBen kadın ölümlerinden bahsetmedim hic bir zaman ne yani kadın ölümlerini araya katarak köpeklerin tehlikeli olduğunu gölgelemeye falan mı çalışıyorsun
Soran1 yılHapse girip geri salıyorlar diyorsun ya kadir seker bile kendini ve bir kadını savunmak icin yanlıslıkla öldürdüğü adam için 2 senesini feda etti neyden bahsediyorsun sen
Soran1 yılKendi alanı? Yol onların alanıysa üzgünüm ama kimse evden falan çıkamaz en iyisi marsa gidelim orada kendi alanları yoktur heralde?
Soran1 yılYol kimsenin alanı değildir ve herkesin geçebilmesi için yapılmıştır. Eğer birisi oraya "alan" koyuyorsa o alan sadece kendine göre bir alandır kısaca kimsenin alanı falan yoktur.
Soran1 yılHayvan savunmak için insan düşmanı olanlar ve özelliklede çocuklara empati kurmayanlar sadece hayvanlara tapanlar, "isin icinde hayvan varsa haklıdır" tarzı dusunenler normal değil asıl bunlar genelde sizin gibi enayiler ve sözde hayvan sever gibi davranıp gerçekleri göremeyen sadece insanlara suç atmaya çalışarak hayvanların doğasında vahşiliğin olduğuna inanmayan tipler oluyor
Soran1 yıl"Içgüdüsel" bahanesiyle katil olan canlıları savunanlar ve ortada rahatsızlık çıkaran hayvanları savunanlar masum değildir. Iç güdüsel hareket eden katilleri savunun siz hadi
Soran1 yıl"Hayvana zarar veren insanada zarar verir" gibi bir cümlede yanlıştır. Amaca bakılmadan her hangi bir şey diyemezsin sonuç olarak kimse öldürülmesin diye isteniyor. Eğer sen istemiyorsan asıl sen insanlara zarar gelsin istiyorsundur
- 1 yıl
sizin gibi hayvanlara acimayan biri cocuklara empati mi kuruyor? komikmis. hayvanların ölmesini isteyip bunu savunup kendine iyi biri ya da zararsız mi goruyorsun ya da uyutanlari zararsız görüyor sizin gibiler. asil hayvana merhamet etmeyen zararli ki bunu da sizin gibiler anlamaz
Soran1 yılKonuyu saptırıp, hayvanların kafalarına göre alan koymasını, yoldan geciyorsa ısırılmayı hakediyordur tarzı düsünmeyi normal görüyorsun ve buna dogru diyorsan uzgunum ama ben buna sabaha kadar gülerim
Soran1 yılAyrıca ne konusmusum hadi söyle bekliyorum
Soran1 yılIsimiz gucumuz hayvanlara yetmiyor ben cevremdeki bir sorundan bahsettim ve buna nasıl bir care bulabilirim dedim? Demek ki cevremde bana insan saldırmıyor ki sikayet etmiyorum. Sorunumu bildirmek gayette hakkım he sana saldırab insan varsa sende bildir ablam hicte skmde degil açıkcası
Soran1 yılKopeklerden uzak durmayıp? Ney sgswkegd saldırmasın diye her gun yukardan dolanıyorum ve kopeklerden uzak durmamıs mı oluyorum? Baska bahanen kalmadı heralde utanmasan her sabah yanına gidiyorsun da dersin
Soran1 yılKöpekler geçmiyor yanlız sende söyledin bunu. Köpekler kendine alan belirliyor ve geçenlere saldırıyor. Ne çelişki bir yorum bari yazdığını düzgünü okusaydın
Soran1 yılKendi halinde yasamamasını isteyen yok zaten. Her gün bir insan seni kovalasa, ısırmaya çalışsa, ise veya okula her neyse geç gitmeni sağlasa sen onun öldürülmesini istemez misin? Evet istersin ve bu konuda insan nefretinden anladığımız kadarıyla yalanda söyleyemezsin. Konu hayvan olunca neden istemeyelim?
Soran1 yılOnların alan belirleyip geçenlere saldırması hiç bencillik değil zaten. En azından ben yoldan geçerken kopeklere saldırıp hastanelik etmeye çalışmıyorum
Soran1 yılHayvanlara acımamak nerden cıktı? Iyice popondan sallamaya basladın sırf kediler açtır diye bazen yanına kedi maması alan birisine bunu söylemeye utanmadın mı cidden. Ayrıca düzelteyim hayvan değil "sokak köpeği" okumanı düzelt bence edebiyat dersi veriliyordu lisede aslında ilginç
- 1 yıl
kopekle kendini bir tutan birini ciddiye bile almıyorum. adı üstünde bir tarafta icgudusel hareket eden bir hayvan, öte tarafta bana bilinçli saldiran biri. elbette biri bana bilinçli zarar verirse şikayet ederim ama icgudusel hareket edene ne yapabilirim? ilkokul çocuğuna anlat bu bile anlar bu konuyu
Soran1 yılHem hayvan deme direkt katil de. Hayvan diyince masum bisey gibi hissediyorsun sanırım. Katile merhamet ediyorsan sende yasama
Soran1 yılIc gudusel olması sonucu değiştirmiyor diyorum bende anlayamıyor musun? Katil olması icin bilerek yapması gerek diyorsun simdi ben yanlıslıkla birisini bıçaklasam katil olmayacak mıyım iyice saçmaladın sen
Soran1 yılMerhamet katillere yapılmaz.
Soran1 yılKimse girmiyor giren varsa bile bunu bana yansıtıyorsa gayette uyutulsun demek hakkım.
Soran1 yılMal mısın demek istemiyorum ama zorluyorsun uzak duruyorum diyorum saka mısın UZAK DURUYORUM VE DURMAYADA CALİSİYORUM BU KADAR ZOR OLMAMALİ ANLAMAK
Soran1 yılInsan saldırmıyorda demedim haklı cıkmak icin kırk takla atıyorsun ya PUEOWGSOEVDGWOSGDYEOEGDOPWGS
Soran1 yılSaldırmıyor demedim sen bana cevap verdiğine emin misin? Yaşın kaç ablam max 14 gibi hissettiriyorsun
Soran1 yılSaldırıya uğramadığımı kim söyledi? Bi saattir uzak durmaya çalışıyorum diyorum, kovalıyorlar diyorum, yoldan geçiyorum sadece diyorum. Ve cevap olarak çok saçma ve alakasız cevaplar alıyorum. Mantıklı olsa okey ama o da yok
Soran1 yılAlan dediğimiz şey yol ortası olamaz.
Soran1 yılBende profilinde anime olan asyayı ciddiye almıyorum. Dediğim şeyleri dememiş demediğim şeyi demiş gibi göstermeye çalışıyor birde yazık acıdım haline
Soran1 yılIç güdüsel olsun ya da olmasın diyorumki sonuç değişmiyor nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor iç güdü diye papağan gibi tekrar edip durma
Soran1 yılSokak köpekleri ve kediler asla aynı değil. Bir kedinin saldırma ihtimali nerdeyse hiç yok ki olsa bile dişleri insanları parçalayacak kadar sert değil ama köpekler öyle ve bunu ellerinden geldiğince yapıyorlar
Soran1 yılIlla uyutulsun demiyorum zaten ama çözüm bulunamıyorsa zorunda
Soran1 yılIç gudusel diye bir bahane olamaz hayvan olması umrumda değil diyorum bende
Soran1 yılKedinin seni tırmalamasıyla bir köpeğin max 10 yaşındaki bir çocuğu parçalayıp hastanelik etmesinin alakasını arıyorum
Soran1 yılHaklı çıkmaya çalışsam inan senin demediğin şeyleri senin yaptığın gibi dedin gibi gösterirdim.
Soran1 yılHayvanlar diyorsun bak anlamanda baya bi sıkıntı var. Hayvanlar kelimesi geneldir ve hayvanlarla değil sokak köpekleriyle derdim var haklı konuş baride ciddiye alalım
Soran1 yılTek tehlike o değil diye tehlike olmaktan çıkmıyor benim için tehlike o ve bunu istediğim gibi şikayet ederim sanada izlemek düşer
Soran1 yılUzak durduysam nasıl saldırıya uğramamış oluyorum? Demek ki saldırmış ki uzak durmaya çalışıyorum bu nasıl bir mantık
Soran1 yılKendi dediğimi gayet iyi biliyorum bunu sende biliyorsun saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıyorsun. Benim uzak durmaya çalışmamla bi köpegin saldırmaması ne alaka yani
Soran1 yılEvet o ölen çocuklar kendi keyfinden öldü zaten. Aaa ama dur bi hayvanın ic gudusu yuzunden korkunc bir sekilde parcalanarak öldüler tüh ya cok masum ama onlar
Soran1 yılMal mısın konuya zaten zarar vermeden girdim? Konumuz buyken sanki sen açmış gibi davranıyorsun gfxhskd hem aile üyelerinin hastanelik ettiğini savunmadım ne alaka onlarda hatalı köpekleri savunmak için insanlara ihtiyaç duyuyorsunda savunduğumu nerden çıksrdın
Soran1 yılIlkokulda banada komik gelirdi hersey normal yani
Soran1 yılUzak duruyorum diyorum uzak durmuyorsun diyorsun orada var mıydın? Hayır. Eee o zaman nasıl bu kadar emin konuşuyorsun
Soran1 yılUzak duramıyor ayrıca bunu nerden çıkardın öyle olda haberlere çıkmazdı
Soran1 yılHe aileleri sabah aksam yollarda pesinde gezmedikleri için parçalanıyor haklısın. 19 yasında benide her yere ailem goturcek yakında zaten
Soran1 yılBi kopegin ısırmasını insanların tehlikeli olmasıyla (insanla kopegin tehlikesi ne alakaysa artık) karşılaştırarak haklı cıkmaya çalışıyorsun ki konumuz insanların tehlikeli olmadığını kanıtlamak olmadı hiç bir zaman. Insanlarda tehlikeli ve hapsr attırılıyor geri salıyorlarsa bilr benim çevremdeki sorun bu değilken neden onu şikayet edeyim mesela. Çevremdeki sorunu şikayet edicem ve her zaman yolumu değiştirip geç gitmixem hic bir yere seni rahatsız ediyorsa sende insanları sikayet et hicte umrumda değil
Soran1 yılDurmuyor zaten kosuyor diyorum ya durdugu yerden neden zarar versin. Kovalamanın ne demek olduğunu birisine açıklayacağım hiç aklıma gelmezdi. En küçük bir örnek vereyim. Ben evimin hemen altındaki köpek yüzünden her gün eve yavaş yavaş ve yukardan geliyorum. Neden? Çünkü beni gördüğü an hiç bir alakam olmamasına rağmen üstüme koşuyor. Ki tuvalet ihtiyacım olduğu zaman eve koşmam gerekiyor buda imkansız oluyor. Benim ömrüm böyle mi geçecek şimdi
- 1 yıl
senin çevreñdeki sorundan bahsediyorsun ama konuya cocuklara saldiriyor diye ekliyorsun. seninle ilgiliyse o zaman seninde bu konuda konuşman gerekirdi. tüm saldırgan hayvanlar diyelim ki yok, bu sefer sokak gene güvenli olmayacak. cocuklara saldiriyor diyorsunuz bunu siz yasamissiniz ama seni rahatsız eden bir konu başkalarını rahatsız etmek zorunda mı az önce şikayet et falan dediniz ya
Soran1 yılAileler çocuklarının yanında olabilir zaten. Ama diyorumki sorun kovalamaları neden aileler her zaman o hayvanlardan çocuklarını korumak zorunda. Otursunlar oturdukları yerde eğer oturmuyorlarsa ne oluyorsa hakediyorlardır.
Soran1 yılEvet çevremde saldırı oldu çünkü Bu çevremde olmuş olmuyor mu şimdi? Ki konu sokakların %100 guvende olması değil zaten neden anlamıyorsun konumuz zarar veren tehlikeyi azaltmak. Ve evet dedim? Ee sikayet et iste
Soran1 yılSahip çıkmak ayrı çocuğu hiç bir yere salamamak ayrı. Bi çocuk dışarı oyun oynamaya çıktı diyelim yanında da annesi var ve bir köpek saldırdı anneside gorup yanına koştu. Sence o kadın orada ne yapabilir? Vahşi bir hayvan karşısında elinde kesici bir alet ya da taş yoksa bir şey yapması çok zor. Ki köpek bir şey etmese başka biriside edebilir buda doğru bu yüzden sahip çıkılmalı ama sahip çıkmak dediğimiz şey nereye kadar devam edebilir ki okula gondersen okulda da tehlikeli kadın ya da adam ne yapsın tenefuslerde ise gitmeyip cocuga mı baksın
Soran1 yılKonu kopeklerden nasıl bağımsız olabilir sorum zaten kopek saldırısı? Ayrıxa asla tek kopekler konusunda onlem alınsın demedim tehlikenin birisinden bahsettim ve asla masum degiller kabul edin.
- 1 yıl
köpek sorunu olmasa bile ortam guvensiz. yani bu sorun olmasa bile yine kimse guvende olmaz. o zaman aynı şey bunun içinde diyelim nereye kadar koruyacak diye ama mecbur herkes korumak zorunda. bir de okulda zaten teneffüste okul bahcesinden cikmak yasak değil mi? orada zaten okul yönetiminin sorumlulugunda
Soran1 yılDediğim gibi ortam güvenli demedim zaten ama kimse kopeklerin tehlikesini inkar edemez. Simdi ben bi insan tehlikesinden bahsetsem yine gelip "tek sorununuz insanlar zaten baska isiniz yok" diyecek miydin? Demeyecektin. Ben hic bir zaman sizin gibi insan hayvan ayrımı yapmadım. Bana göre insanlar neyse hayvanlarda o. Insanlara bayılmıyorum ama gelip bana saldırmadıkları için şikayet edecek birşeyim yok
Soran1 yılYaşadığın yere göre okulun bahçesine hayvanlar giriyor birde
Soran1 yılSen nasıl olduğuna bakıyorsun bense sonuca bakıyorum. Sırf iç güdüsel diye katil diyemem diye bir şey yok. Sonuç olarak olduruyor mu olduruyor? Iç gudusel olması bi kisinin oldugu gerçeğini değistirmiyor isteyerek yads değil
Soran1 yılZaten onlarda sorunda benim bahsettiğim seyinde sorun oldugunu inksr edemeyiz
Soran1 yılInsana değil masum herhangi bir canlıya. Sana göre ben bir hayvan öldüğünde üzülmüyorum anlaşılan ama inan yıllar önce blenderda parçalanan kediyi unutmadım ve bunu yapanları asla masum bulmadım bulmuyorum. Bana görede sen hayvana zarar veren herkes olsun tarzı dusunuyorsun ama bilemem belki oyle degildir tanımadığım için kesin bişey diyemem. Bana göre bir canlıyı canice öldürmediğin sürece ölmeyi kimse haketmez hatta o kadar empati yapıyorumki bazen kimse haketmez diye düşünüyorum
- 1 yıl
caniligini geçtim bir canlıyı öldüren masum değildir kesinlikle. köpek saldırıyor diyorlar geciyorlar. kedi ne yapiyorda zarar veriyorlar. kedi yanına gelir yüzüne bakar yemek ister verirsen Allah rızası için verirsin vermezsen öylece durur işte bunun gibiler çok tehlikeli geliyolar durduk yere hayvsnlara eziyet ediyorlar gücü onlara yetiyor
Soran1 yılGenelde zararları sadece onlara değil zorba tipler oluyor gozlemlediğim ve dikkatimi çektiği kadarıyla işkence etmeyi seviyorlar aynı ikbal olayındaki psikolojisi bozuk semih gibi
Soran1 yılIlki veya sonu önemli değil aslında aynı şey
Yapay Zeka Cevapladı
Seni anlıyorum, özellikle kalabalık köpek sürüleri bazen tedirginlik yaratabiliyor 😕 Gerçekten çocuklar için de korkutucu olabiliyor. Böyle bir durumda belediyenin bağlı olduğu veterinerlik birimine ya da zabıtaya başvurabilirsin. Lokasyon bilgisini ve durumu detaylı anlatırsan onlar değerlendiriyor. Amaç hayvanlara zarar vermek değil, hem insanların hem de onların güvenliğini sağlamak 💚 Belediyeler genellikle bu tür başvurularda köpekleri alıp kısırlaştırıyor, bir süre gözetimde tutuyorlar. Umarım kısa zamanda çözülür!
Bir İnci bana hep der ki: "Dengede yaşamak önemli ama korkular da küçümsenmemeli." İşte tam da burası o nokta! Sen de kendini suçlu hissetme, can güvenliği herkes için önemli.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
İlgilenmiyorlar inşallah ötenazi gelirde uyutulurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBelediyeyi ara topluyolar
04 Yorumla
Soran1 yılNe söylemem gerekiyor ya da hangi bilgileri istiyorlar işte
Cevap sahibi1 yılŞikayet etcen yaşın kaç
Soran1 yıl23 yaşındayım ve şikayet edeceğiminde farkındayım hangi bilgileri istiyorlar diyorum
Cevap sahibi1 yılTc ister max
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası