Biz iç Anadolu şivesi kaz'a bodu deriz ama bu kaz küçükken ne ısırırdı abi 😂😂😂😂😂😂😂 onuda geçtim birde hindi tepemizde zıplar döverdi bizi ahaja yaşayan var mı 😂😂😂😂😂 iyi geceler
10 yaşlarımda falandım çocuğum tabi beyin basmıyor yavrusuna tekme atmaya çalıştım o da zaten hemen hemen benim boyumda küçücüğüm, kafasını öne eğip dümdüz yapıp üstüme koştu travma yaşattı bana ya iblis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gtümü ısırmıştı,40 tane kaz böyle 1.5 2 yaşımda falandım babamın motorunun peşinden koşar iken olmuştu
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 haahahahahahajah
benii kazlar kovalamıştı sürü halinde srfsızler dfdghgvj
Benide hem kovaladı hem ısırdılar kız çok fenalar ha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Küçüklüğümü aklıma getirdin önce ben kovalardım sonra onlar 😅😅
Hah kız aynı şey işte önce ben takılırdim hayvanlara sonra onlar beni kovalardi annemde derdi sen zorla takılıyorsun hayvanlara derdi😂😂😂😂😂😂😂
Çulluk saldırır ama dayak yerdi kazda aynı cesarete sahip de o da bir şey yapamadı
Maalesef dayağı ben yedim sjsjsjaja
Tehlikeliler ama bir de birleşmeleri yok mu 😱😱😱😱 bir defa adamın birini köşeye sıkıştırmışlardı
He yaw benide sıkıştırıp dövdü 😂 nasıl oluyor bu anlamadım abshsj
Yok ya kendim besledim beni ısssıırtmadı
Maşallah kız gerçi ben sinir ediyordum hayvanı ajsjsisj
Kovada yüzdürdüm onları sonra iki haftada öküz gibi oluyorlar
Maşallah çok tatlılar ama demi yumurtasini hiç yedinmi
Evit küçükken tatlı ama büyüdüğünde 💩 yapılmadık yer bırakmıyorlar
Çok B.. klular kız 😂😂😂
Ben küçükken sürüyle kovaladılar çok korkmuştum 🙄
Benide sjsjsj😂😂😂😂
Gördüğüm an kaciyorum
Hiç isirmadi cok şükür
Maşallah 😂😂😂
Isırmadi 😆
Çok şükür 😂😂😂😂😂
Hayır bi bu eksikti zaten
Sjsjsjsjsj
ısırmadı da kovaladı
😂😂😂😂😂😂😂
10 yaşlarımda falandım çocuğum tabi beyin basmıyor yavrusuna tekme atmaya çalıştım o da zaten hemen hemen benim boyumda küçücüğüm, kafasını öne eğip dümdüz yapıp üstüme koştu travma yaşattı bana ya iblis
Eeee bak sen yavruya öyle yapınca annesi seni şoke etmis 😂😂😂😂😂😂😂😂
Isırmadı
Çok şükür 😂😂😂