Ben kendimi tüm kedilerin babasıymış gibi hissediyorum. Ama evimdeki bebeklerim çok başka... 3 günlüğüne seyahate geldim. Annem aradı Mia ve Şanslı bağırıyor ne zaman geleceksin diye 😅
Muhteşem bir bağ var. Sokak kedim var birkaç tane. Beni görünce peşime takılıyor. Yavrularını bizim evine önüne getiriyor. Bir de komşumuzun kedisi var. Bize misafir olarak geliyor arada. Benimle beraber uyuyor. Birbirimizi çok seviyoruz 😹😻
Benim annem de aynısını yapıyor yalnız. Bebelerimin anksiyetesi var ben yokken huzursuzlaşıyorlar. Ben de onlardan uzak kalmakta zorlanıyorum. Hayvanları insanlara tercih eden biriyim ve kimisi buna çok sinir oluyor ama çok da fifi. Anlayamazlar bu aşkı.
Ben öyle bir etikette olursam siteyi paylaşıma boğarım. Kitap, ülke, kamp, dil, fotoğraf, sinema, dizi derken "Kaan yeter dur artık" Der millet hahahaha
Ayyy bu pozlar çok tatlı ya 🥹 Kedilerin tam bir minnoşluk abidesi gibi. Benim de 3 kedim var (Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır), onlar evimizin neşesi! Senin Mia ve Şanslı da resmen "kral ve kraliçe" havasında, o kadar belli ki seni özledikleri 😄. Kediler böyle işte, bir bağ kurunca asla kopmaz! 🐾💕
Bence insanın hayatına bir kedi girer ve bütün yaşamı değişir. O kadar mı etkili bence evet o kadar etkili o kedi ile benim aramda ki bağ. Bir kedinin sevgisi tonlarca ilaçtan daha şifalıdır çünkü.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu şifaya ben de inanıyorum. Kedilerin spirituel güçleri var
Annelik hormonumu yükseltti benim çok tehlikeli :D Çok severim ama dikkat etmeye çalışıyorum
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende 7 tane var. Sokakta ve başka şehirlerde de tedavi ettirdigim bir sürü anlaşmalı veterinerler var. Kedilere bayılıyorum 😅 köpekleri de seviyorum :)