Veterinere git demeyin gerçekten hiç param yok iki aydır dolgu yaptıracagım kendime bile para yetiremiyorum. Evde yapabileceğim doğal yöntemler veya veteriner varsa aranızda ilaç önerirmisiniz lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Veterinere git demeyin gerçekten hiç param yok iki aydır dolgu yaptıracagım kendime bile para yetiremiyorum. Evde yapabileceğim doğal yöntemler veya veteriner varsa aranızda ilaç önerirmisiniz lütfen
Çok geçmiş olsun. Sokağa terkedilen bir kedi sahiplenmiştim tüylerini traş ettirmek zorunda kalmıştım. Çok hırpalanmıştı psikolojisi bozuktu ve ensesini sürekli kanatıyordu. Veteriner bandajla öyle bir sardı ki garibim yürüyemiyordu ben de pijamamı kesip tüyleri tamamen uzayana kadar giydirdim. Evde yalnız mı kalıyor? Canı sıkılıyor olabilir kafa üzerinde olduğu için kıyafet olmaz ama boyunluk takabilirsiniz iyileşene kadar. Veterinere paranız yetmiyorsa aşılarını nasıl yaptırıyorsunuz?
Cevap
4Cevap
Oyy yavrum terramycın al sür elini falan sürmesin çocuk kaşımasin boyunluk var mı ilaç falan sürerken kaşıyor kaşımasin diye boyunluk takılır geçmiş olsun
Normal eczaneden alsam kedime uygulayabilirmiyim
Evet antibiyotikli krem bu fotoyu goster eczaneye ama ben gözlerine sürüyorum mesela gözleri enfeksiyon kapmış kediler oluyor patlama derecesine gelmiş düşün alir sürerdim bu kremden iyi gelirdi
Kantaron yağı dök üstüne kapatır yarayı , müptezel bakamayacağın kediyi niye evde tutuyorsun
Kediyi istemediğimiz halde erkek kardeşim getirdi annemde laf etmedi. Benim sözüm geçmediği için kedi kalmaya devam etti. Erkek kardeşim sorumsuz p*sliğin teki yemini kumunu bile anneme aldırtıyor. Benimde vicdanım el vermiyor veterinere götürmek istiyorum ama gerçekten param yok bu yüzden buraya sordum iyi ki de sormusum.
Nasıl oldu bu?
Hasta falan olduysa sana da bulaşabilir tedbirli davran.
Canı yanmıyordur umarım
Eve her geldiğimde yara biraz daha açılmıs oluyor. Kaşınıyor büyük bi ihtimal. Nasıl oldugunu bende bilmiyorum birdenbire oldu
Bu ağır bir yara... Üzgünüm ama bir şekilde veterinere gidebilmen gerekiyor... Ama nasıl..
Burada keşke veteriner biri olsada yardım etse. En azından aşısını kremini alır kendim uygulardın
Dur. bi şey denicem ben bi tanidik var da veteriner öğrencisi
Yaa gerçekten bunu yaparmısın benim için 🥹
Bi seyler denicem yazık aciyodur cani
Sürekli kaşınıyor. Bit taragıylada tarıyorum ama bir şey çıkmadı henüz
Kurtcuk da olabilir
"Benim kedimin boynunda yara oluşmuştu boyunluk vermişlerdi kedi orayı kaşımasın diye sonrasında da duzenli krem sürüyordum bazen kantaron yağı da uyguluyordum ama bazen mantar oluşumu olabiliyormuş"
Arkadaşım yazdi bunu
"Olabilir boyunlukla kasimasini onlesin ve Yarayı temiz tutsun."
"Bir kac gune yara iyiye gitmezse mecbur veteriner gerekebilir kan tahlili falan istiyorlar ciddi olunca"
"Boyunluk veterinerden alabilir uygun fiyatlıydı ben 75 tlye almıştim gecen sene boyun kısmina da sargı bandı takınca kedinin boynunu acıtmaz iyi gelir"
"Veteriner masrafiyla ugrasmasin simdilik. Oraya batikon sursun bir kac gun"
https://hizliresim.com/f1leviv
Bu da bizzat vetenerinerlik okuyan arkadaşım yazdı
Batikon mutlaka sürmen lazım
Boyunluk mutlaka alman lazım
Bi de resimde yazan kremi alman lazım
Boyunluk 7/24 takılımı kalmalı? Batikon ve dediğiniz krem ne sıklıkla kullanılmalı? Bu arada çok mutlu oldum bu kadar çok ilgilendiğin için 🥹🥰 yarın ilk iş boyunluk almak olacak
Üst dönem vet arkadaşına sordu o da mantardan suphelenmis geç olmadan alsin mantarsa kendilerine de bulasabilir dedi siz de dikkatli olun elledikten sonra ellerinizi yıkayın mutlaka
Her gün surmen lazimmis
Bi sey dicem de bir bakabilir misin bana burdsn olmaz
İstek aytım şimdi
Batikon solüsyon sürdükten sonra boyunluk tak.
Her gün düzenli sürersen yara azalır..
Geçmiş olsun..
kendini kasirken yapıyor olabilir yinede veterinere gitse iyi olur
Pirelenmiş ise kendini kaşırken yapmış olabilir bı ona bakin
Veterinere acil yetiştir kurt sararsa yetistiremezsin
Çözümü buradamı arıyorsun
Burası sadece cinsel içerikli sorular sorulsun diyemi var?
Veterinere götürsene buraya atacağına
İl tarıma görür ücretsiz orada
Enfeksiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?