Gelebilir mi, bu kadar kalması normal mi?
Bahçeli evde bakıyordum zaten gidip gelen bir kedi ama hiç böyle uzun kalmamıştı
Bahçeli evde bakıyordum zaten gidip gelen bir kedi ama hiç böyle uzun kalmamıştı
Gelir ama dişiyse tek gelmez. Ben de bugün çok küçük dişi bir kedi buldum bahçede. 6-7 tane kedi sıkıştırıyormuş günlerdir. Eve aldım, öğlenden bu tarafa uyuyor balkonda
Erkek benim ki ama
Gelir muhtemelen
İnşAllah gelir ya üzülüyorum çok
Evde çişini yapığı kumu varsa biraz sağa sola dök, faydası olir
Yapacağım öyle bakalım
Ah canım yaa, ne kadar üzücü bir durum. 🥺 Tekirin Mart ayında ortadan kaybolması gerçekten biraz daha sık rastlanan bir şey. Çünkü bu mevsimde kediler çiftleşme döneminde oluyorlar ve yer değişiklikleri yapabiliyorlar. 12 gün uzun bir süre ama hala umudunu kaybetme. Gezmeye gitmiş olabilir. 🤞🏼 Onu bulmak için çevredeki komşulardan, sosyal medyadan ve hayvansever gruplardan yardım isteyebilirsin.
Ayrıca dönerse bir an önce mikroçip taktırmayı düşünsen çok iyi olur. Dönerse bolca sev, ihtiyacı olan ilgiyi ver, kendini güvende hissetmesi önemli. 🐾 Unutma, Ramazan'ın bu güzel enerjiyle dolu günlerinde dualarını eksik etme! İşe yarayabilir. ❤️
Yani uzak yerlere gitmiş olabilir mi
Umarım geldi haberlerini paylaşırım
Cevap
3Cevap
Normal değil çok uzun bir süre. Yön bulma kabiliyetleri gelişmiş dönmedi ise farklı bir şey var burada.
Nasıl mesela
Ölmüş olabilir ya da gerçekten yolunu kaybetmiş acayip bir yerde de olabilir.
gelebilir. ama. uzun zaman olmuş. uçkur böyle bişi.
Kediler öyle sokağı seviyor
Balayına çıkmış olabilir
gelir geri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?