Bir tarafta yarasa böcek ne bulursa yiyen Çinliler diğer tarafta tüm vücudunu sokmadan yemek yapamayan Hintliler...

Bir tarafta yarasa böcek ne bulursa yiyen Çinliler diğer tarafta tüm vücudunu sokmadan yemek yapamayan Hintliler...

Hintliler.
Hahshahah nick patlattı kardeşim
Eyv adamsın.
Babası Kürt
@düşlerdegüzel yok annemde babamda Türk, sende diğer döküntüler gibi Türk boyunduruğu altında yaşayan milletsin.
Ben kökenimin hep var olduğu topraklarda yaşıyorken sen göç etmiş bir topluluğun adaptasyona uğramış bir bireyisin.
Döküntü dediğin nedir neden öz Türkçe konuşmuyorsun sözcüklerin bir çoğu arapça
@düşlerdegüzel kökenin burada değildi türklerin açtığı koridordan girdi anadoluya kürtler. Tarih yok coğrafya yok had yok en önemlisi devletin yok hahahah
Irkım olmasaydı devlet işgalde olacaktı şimdi benim tarih bilgimi sorgulayan sen misin
@düşlerdegüzel hangi devlet :D
Hep aynı çürümüş zihniyet ne denilse boş
İnsanları Kürt diye ayrıştırıp faşistlik yapınca bir kazancınız olmuyor ama zamanla daha gelişir büyürsünüz diye umuyorum. Şimdi kürdüm diye bana devletin yok dedin ee noldu 😅😅çok mu havalı oldun sen
@düşlerdegüzel Irkın olmasaya mıydı? savaşlara katılım oranlarına bak 3-5 tane k ürt gidip savaşmış bizde ortağız diyorsunuz siz ortak falan değilsiniz. Sayınız o kadar az ki savaşını seyrine tesir edecek kadar yoksunuz. Malazgirtte bile beraberdik diyorsunuz😀 utanmasanız Göktürk devletinide beraber kurduk dersiniz.
@düşlerdegüzel Ben göç ettim geldim Bizanstan fethettim, sen bu işin neresindesin? madem senin toprakların ben niye bizansla savaştım?
@düşlerdegüzel Bak tartışmayı bile benim dilimde yapıyorsun :)) Tabii havalıyız ve içi boş bir hava değil bu. Avrupayı dize getiren hem doğuya hem batıya korku salan zamanında bilinen dünyanın en büyüğü olmuş zengin bir kültüre sahip bir milletin ferdiyim.
Kendi dilimle konuşsam anlayacak mısın sanki? Sizin gibilerin amacını biliyorum. O yüzden laf yetiştiremeyeceğimin de farkındayım. Sizin yüzünüzden insanlar bu devletten nefret ediyor sırf Kürt olduğu için mi dar zamana düşünce bir gün savaş kapıya dayanrsa o Kürt dediğiniz insanların varlığına ihtiyaç duyarsınız insan olmayı öğrenin Türk olmak seni öldükten sonra milyarlarca insanın içinde ayrı bir yerde tutmayacak boş düşünce ile yaşıyorsunuz
Dünyanın en büyüğü mü 🤣🤣
@düşlerdegüzel Kürtlere ihtiyaç duyulmadı hiçbir zaman. Kazım Karabekir'in kürt meselesi adlı kitabını oku. Anadolu fakirlikten kırılırken düşmana yardım etme, erzak çalma, askeriyede problem çıkarma vb hep kürtlerin başının altından çıkmış. Doğuda bile kürt birliği bulundurmamaya çalışmışlar. Ben demiyorum ki Kürtleri yok edelim hatta inanır mısın sizle hir problemim de yok. Ama toplum olarak iflah olmuyorsunuz. Bireysel olarak iyi insanlar var aranızda tek tük ama sürekli bir bela açıyorsunuz bu milletin başına.
Hiç bir ırk mükemmel değil ki kendi ırkınla övünüp durursun belki de en vatanını terk edecek satacak insanlar senden çıkar ama senin yanında durup savaşan sürekli o dışladığın adamlardan çıkar bu hep böyleydi inkar edin istediğiniz kadar , problemin olmasa Kürtkovalayan diye isim koyan bir şahsa arka çıkmazdın. Bize göre de sizden tek tük iyi insanlar çıkıyor (faşist) olmayan
Her Kürt gördüğünüz insanı terörist diye algılama huyunuzdan kurtulduğunuz zaman çok farkli ve hem size hem milletinize hayırlı bakış açısı yakalarsiniz😅😅.
@düşlerdegüzel ne anlatıyorsun bayan Kuzey Irak'tayım şu an. Biz siz miyiz başımız sıkışınca etek giyip kaçalım?
Kaçmaktan bahsetmedim siz bilirsiniz
Cevap
2Cevap
hintliler bence n pisi. ama çinlilerde pistir
Al birini vur ötekine. Midesizlik konusunda eşitler
Hintliler, aşı yapılmazsa yandın
Çinliler vahşi hintliler piss
Asya komple leş
Dünyanın züt deliği
İkiside pis
Çinliler
Hintliler