KÖPEĞİM ÖLMEK ÜZERE YARDIMA İHTİYACIM VAR?

yavrum şimdi 4 aylık dişi maltipoo cinsi köpeğimi ilk aldığım zaman bahçeşehirde bir veterinere götürdüm ilk aşılarını oldu ve çok sağlıklı olduğunu söylediler görünürde bir sıkıntı yokmuş gerçektende yoktu her şeyi normaldi hatta veterineri onu dışarıda tuvalet eğitimine alıştırmam gerektiğini söyledi bende küçük olduğunu söyledim ama dikkatli olursam ve çok uzun süre tutmazsam dışarda sorun olmayacağını söyledi bende o günden sonra 1 ay boyunca haftanın bir kaç günü onu dışarıya çıkarttım dışarıda bir şey yememesine çok özen gösteriyordum 1 ayın sonunda 2. aşılarına bir kaç gün kala köpeğim halsizleşti ve kusmaya başladı bende o gün marketten bir ödül bisküvisi alıp vermiştim her şey onu yedikten sonra oldu zaten köpeğim onu yedikten yarım saat sonra kustu ve halsizleşti bende uykusu olabileceğini düşündüğüm için karışmadım hep uyudu ama akşam mama saati geldiğinde hiç bir şekilde yemedi su bile içmedi ertesi günde böyle devam edince korkarak hemen veterinerine götürdüm veteriner kan testi yaptı serum falan verdi ama kesin bir şey söylemedi her gün her gün 4-5 gün boyunca götürdüm ama iyileşme yerine aksine dahada kötü oldu hatta bir keresinde ishalinden kan gelmişti doktoru gençlik hastalığı olduğunu söyledi bugün farklı bir veterinere götürdüm o da kaka ve kan testi yaparak parvo virüs dedi ama yaptığı testi araştırdım chatgpt ye falan sordum negatif olduğunu söyledi günlerdir veterinerlere bir dünya para harcadım ona bir şey olmasından çok korkuyorum durumu gittikçe kötüleşiyor bugün yürüyemiyordu sendeleyip düşüyordu hep ve başı titriyordu garip bir şekilde şimdi ise çok kötü felçli gibi öylede olmuş olabilir bilmiyorum hareket edemiyor ölü gibi 😔 masrafları artık karşılayamıyorum onuda asla terk etmek istemiyorum barınağa falan bırakamam en azından hastalığı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen onu bu halde gördükçe çok üzülüyorum kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim ne yapmalıyım nereye gitmeliyim bana fikir verin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
kızım iyileşti Bahçeşehir‘de Garden Pet veterinere götürdüm gençlik hastalığı olmuş bir süre klinikte yattı birkaç gün sonra ayaklandı mamayı yiyebiliyor oyuncaklarıyla oynuyor gayet iyi bakmışlar
KÖPEĞİM ÖLMEK ÜZERE YARDIMA İHTİYACIM VAR?