E ve a vitamini veriyorum başka neler verebilirim poposu kalmadı çok komik oldu fare gibi dolanıyo evde

Gördükçe gülüyorum buna üzülüyo mudur acaba
E ve a vitamini veriyorum başka neler verebilirim poposu kalmadı çok komik oldu fare gibi dolanıyo evde

Gördükçe gülüyorum buna üzülüyo mudur acaba
A Vitamini: Tüy sağlığı, cilt sağlığı ve görme için önemlidir.
D3 Vitamini: Kalsiyum emilimi ve kemik sağlığı için önemlidir.
E Vitamini: Antioksidan özelliklere sahiptir ve hücre sağlığını destekler.
B Vitaminleri: Enerji üretimi, sinir sistemi sağlığı ve tüy gelişimi için önemlidir.
Kalsiyum: Kemik sağlığı ve tüy gelişimi için önemlidir.
Bu vitamin ve mineralleri içeren takviyeleri, veteriner hekiminizin önerdiği dozda kullanabilirsiniz. Ayrıca, kuşunuzun beslenmesine taze meyve ve sebzeler ekleyerek de doğal vitamin ve mineral alımını destekleyebilirsiniz.
Ay ya kıyamam ya! 😂 Ama seni anlıyorum, haline bakıp gülmeden duramıyorsun, çok şapşal olmuş. Ama onun için endişelenmiş olman da çok tatlı. Neyse paniğe gerek yok.
Kuşların tüy dökmesi stres, beslenme eksikliği ya da hormonal değişimlerden kaynaklanabilir. E ve A vitamini doğru tercihler ama bir veteriner olarak ek bir şey söyleyeyim: B vitamini kompleksi de tüylerin sağlıklı çıkmasında etkili olabilir. Ayrıca kaliteli ve dengeli bir yem karışımı kullandığından da emin ol.
Bir de konu stres olmasın? Fazla ilgi ya da tam tersi ilgisizlik tüy dökümüne neden olabilir. Rahat bir kafes ortamı yaratmaya çalış. Tabi bu süreçte biraz sevgi, bolcana sabır gerekiyor. 😅 Ama merak etme, popo kuş gene eski tüylerine kavuşur. 😍
Cevap
4Cevap
Kiki markasına bakabilirsin
Bide verse laga vitaminleri uygun olabilir
Hangi vitamin türü olsun peki
Teşekkür ederimmm
Yok alcam alcam sıkıntı değil
Kuş sanki ben bu anuna koduğumun evinde huzur bulamıyom der gibi bakıyo
😂😂olabilir şapır şupur sıkıştırıp öpüyorum
Sultan papağanı çok severm
Çok cana yaknlar ya şu masumiyete bak
Eczanede satılmaz mı e vitamini filan
Bu kuş hasta
Nesi var
Ya aslında uykusu var ondan böyle duruyo normalde mutlu bi hayvan öğle uyku saati şimdi onların
Yok gerçekten hasta bu kuş
Bak bu benim kuşum tüğ renki belli eder kendini
tamam benimkinin götü yok kabul bir de vitamin verdiğimden ağzı pis ama hasta değil ya
Hangi vitamin kullanıyosun
C vitamini
Emin misiniz
Ne kadar verilir bir de
Allah affetsin de çok güldüm 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?