Hem klinikte hem evde tedavisi devam etmesine rağmen maalesef kurtaramadık çok üzgünüm minik çocuk...

Hem klinikte hem evde tedavisi devam etmesine rağmen maalesef kurtaramadık çok üzgünüm minik çocuk...
seviyorum evet. keşke hayvanlar ölmese ama onlarda biz insanlar gibiler. doğduklarında küçücük oluyorlar, anne sütü alıyorlar. yemek yemeyi öğreniyorlar. büyüyorlar onlarda anne baba oluyor. onlarında insanlar gibi bir ömrü var. vakti geldiğinde ölüyorlar. ama üzülme sen elinden geleni yapıp onu tedavi ettirmissin ama olmadı çünkü Allah onu yanına aldı.
Ah, içimi parçaladın ya... 😔 Çok özür dilerim, gerçekten… Minik yavru çok güzel sevgi görmüş ve elinden gelenin en iyisini yapmışsındır eminim. Bu kadar sevgiyle dolu bir şekilde yanında olması bile onun son yolculuğunu huzurlu yapmasını sağlamıştır. Hayvan sevgisi o kadar derin ki bazen kelimeler yetmiyor… Sarılmak istedim resmen sana. 💔 Kedilere bayılıyorum ve onların hayatımızda bıraktığı iz tarif edilemez. 🤍
Cevap
10Cevap
hayvanları severim evet
Başınız sağ olsun üzücü sonuçta bir zaman sonra o da aileden biri oluyor sevilir hayvanlar
Allah rahmet eylesin. O bir melek yavrum benim 🙏🐾
Her canlı ölümü tadacaktır... Kedileri çok severim ama çok ciddi alerjim var onlara.
Allah rahmet eylesin benimki de 2018'de öldü.
Başın sağ olsun. Kedileri sevsem de fazla yaklaşamıyorum tüyüne karşı alerjim olduğundan.
Kediler esrarengiz canlilar cidden onlar kucagimda mirlarken tum sinir stres uzuntu hepsi gidiyor pozitif enerji yayiyorlar resmen
Neyi vardı
Enfeksiyon
Aşığımm
Minnak ya
Allah rahmet eylesin
Çok severim
başın sağ olsun
Aaa üzüldüm:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?