Artık her gün okul çıkışı sokak kedilerini besliyorum ve hepsi çok mutlu oluyor. Sizce sokak kedilerini nasıl besleyebilirsem daha güzel olur yani bir öneriniz falan var mı?
Bende besliyorum elimden geldikçe ama öğrenciyken zor oluyor mamaya para dayanmıyor. Tavuk ciğeri alıyorum pilavlla karıştırıyorum çok olsun da duysunlar diye öyle paketleyip tabaklar halinde veriyorum ya da makarnaya falan yaş mama karıştırıp veriyorum yeter ki doysunlae hahsjansms
Kuru mama ile bekleyebilirsin. Bunun yanında yaş mama da verebilirsin. Yaş mamalar çok sıklıkla verilince zararlı. Arada versen bir sorun olmaz ve mutlu olurlar. Arada marketten salam sosis alıp verebilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten 1 hafta yaş mama verdim sokaktakilere sonra sağlıksız olduğunu hatırlayınca yaş mamayı bıraktım artık kuru mama vereceğim ama arada verebilirim
Ayy ne tatlı bi hareketsin senin gibi insanlar çoğalsın 🥹✨ Kediler için yaş mama harika bir seçenek ama bütçeyi zorlamasın diyorsan kuru mama da olur. Bir de su kabı koymayı unutma, kediler için su bulmak bazen zor oluyor. Kışın mama ve suyun donmamasına dikkat et 😉 Ayrıca artan yemekleri de değerlendirebilirsin ama baharatlı şeylerden uzak dur, midecikleri üzülmesin. 🐾💖
Ay yok yaa, yaş mama zararlı falan değil 😻 Ama denge önemli, sürekli vermek yerine ara sıra ödül gibi verebilirsin. Bütünüyle kuru mama da iyidir ama su içmelerini takip et, çünkü kuru mama sonrası su önemli. Sen baya bilinçlisin zaten, kediciklerin şansı var! 🐾💞
İlla okul çıkışında götüreceksin diye bir şey yok ki evde yarım saatte yapıp sokaktaki kedilere verirsin, zaten koyuyorsun ocağa o kendi kendine pişene kadar sen de hazırlanırsın yani