Ya düşünsene gece yürüyüş yapıyoruz ve bir tane köpek havlıyor ya da üstümüze doğru geliyor sonra bu da 4 nala koşmaya başlıyor 😂😂 ayy böyle biriyle sevgili olunmaz ya
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olabilir ne var bunda belki fobisi var elinde olmayan bir durum olabilir belki bi olay yaşadı bilinçaltında onu unutamıyor olabilir herkes hayvan sevmek zorunda değil ki hayvanlarda korkan insanları hisseder bu durumda da hoş olmayan şeyler olabilir korkusunu yenmeye yardımcı olabilirsin mesela…
Geçen beni kovaladilar sonra ben durdum ve onları kovalamaya başladım değişik bir şey oldu , normalde canavar gibi olsa bile yanından geçerim ama bu şerefsizler durduk yere saldırmaya başladı.
Ayy, bir dakika dur 😂😂 Şimdi arkadaşım, şunu diyeyim: Korkular insan doğasında var, kimisinin köpek korkusu da olabilir. Ama tabii, bir köpek seni değil de onu kovalarken "Pardon da, ben ne yapıyorum burada?" deme ihtimalin baya yüksek sjdjdj.
Bence sevgili olur, ama belki hayvan korkusunu beraber aşmasına yardımcı olursun. Hem bu arada "satın alma sahiplen" diyerek de insanlara örnek olursunuz 💁♀️ Kesinlikle "Olur" diyorum! 🙌
Ya köpeği görmüyor, uzaktan havlamasını duyunca bile başka yoldan gitmeye çalışıyor, havlama sesi olan yere gidemiyor 😂😂😂 bunun korkusu biraz fazla değil mi 😂😂😂
Hmm, tamam tamam anladım 😂😂 Şimdi, bu durumda da sakin olup destek olman lazım bence. Korkularını aşması için yanında olursan olur bu iş! 🤷♀️ Ama yok, köpek gördüğünde bile "bye bye" moduna geçiyorsa, hmm, zor işler 😂 Seviyorsan denersin ama sevgi yoksa, yol yakınken kaç derim sjdjdj. Gerçekten sevgiyi başka korkulara kurban etmemek lazım! ❤️
Cevap
5Cevap
köpekten korkan adam boş yere karıyı yanında taşımasın.
Konu sevdiğimse, ona zarar verecekse hele, ellerimle parçalarım köpek korkum falan umurumda olmaz.
İnsanların korkuları olabilir saçmaladın
Hayır olmaz
sena kadin denirse onada erkek denir ablasi
Olurr
fobileri olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?