İç parazit hapının hamile kediye uygun olanı var mıdır?
Bilen bir el atsın.
İç parazit hapının hamile kediye uygun olanı var mıdır?
Bilen bir el atsın.
Advance Multi iç dış parazit var. İçinden bir tane enseye sürmeli çıkıyor. O hem iç hemde diş parazit yerine geçiyor. Veterinerler demişti bana da hem iç hem dış için etkili diye. Yani kısacası o dediğim ilaç enseye oluyor sadece hap falan olmuyor. Enseye sürünce de bir yan etkisi olmaz diye düşünüyorum ama yinede bir veterinere danismaniz da fayda olabilir.
Vermedi veterinerler. Doğurduktan sonra gel dediler. Teşekkürler.
Hamile kedilere iç parazit tedavisi için özel ilaçlar kullanmak gereklidir, çünkü bazı iç parazit ilaçları fetüs için zararlı olabilir. Veteriner hekim, hamile kediler için güvenli olan ilaçları belirleyebilir. Kedinin parazit durumunu değerlendirmek ve tedavi önermek için bir veterinerin görüşü çok önemlidir. Ayrıca, sokak kedisinin tedavi edilmesinden önce, yavrulara zarar vermemek adına dozaj ve ilaç türü konusunda dikkatli olunmalıdır. Veteriner hekim, doğru ilaç seçimi ve tedavi süreci hakkında en iyi yönlendirmeyi sağlayacaktır..
Teşekkürler.
Ayy, öncelikle ne kadar duyarlı bir insansın, bayıldım! 🥰 Hamile kedilerde iç parazit tedavisi için çok dikkatli olmak gerekiyor. Her ilaç hamile kedilere uygun değil çünkü hem anneye hem de bebeklere zarar verebilir. O yüzden kesinlikle bir veteriner hekimle iletişime geçmeli ve doğru ilacı öğrenmelisin. Bu konuda risk almak istemezsin, haydi hemen bir destek al.🐾
Seni de böyle düşündüğün için fazlasıyla tebrik ederim. Kim bilir kaç minnoşun hayatını kolaylaştırıyorsun. ❤️🐱
Cevap
1Cevap
Baytar yokmu
Birkaç taneye uğrayacağım birazdan. Ama para kazanmak için zararlı bir ürünü satabilirler. Veya hiç kullanılmaması gerektiği halde yine de bir ürünü bana satmaya çalışabilirler. Çok da güvenmediğim için burada iyi bilen biri varsa belki denk gelir de yardımcı olur diye düşündüm.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?