Ben kedi annesi olayım ya..😍 Aynı bunlar gibi bir erkek bir dişi kedim olsun oyy yerim ısırırım öperim ben bunları 😍
Ben kedi annesi olayım ya..😍 Aynı bunlar gibi bir erkek bir dişi kedim olsun oyy yerim ısırırım öperim ben bunları 😍
Pomerianımız var ve insan gibi davranıyo , trip atıp küsüyor ya da sevdiği biri gelince sofradayken yemek versin diye cilve yapıp duruyor , çekirdeği kabuğunu kırıp içini yiyor.
Ahahaha 😄
Hayır. Pet hayvanı beslenmesine karşıyım. Besleyenlerinden ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum. Hayvanın yeri doğadır, apartman dairesi değil.
Cevap
19Cevap
Evimde değil de, kapımın önünde kapalı alanda beslediğim kedilerim var, kısa bir tur yapıp geri geliyorlar 🙂
Oyyy ne güzel 🙂
Besliyorduk 2023 yılına kadar.
Fıstığımız gidince kimseyi alamıyoruz.
Oyyy😕

Kızım
22 sene besledım ve kaybettim uğurladım onu sonsuzluğa. Bır daha da beslemedim
at mıydı 😀
oha tehdite bak tamam ya kizma hemen 😀
Eskiden kedi ve köpeğim vardı, sonra papağan aldım ve şimdi hiçbiri yok
Ev dışında iki Alman kurdu iki Doberman köpeklerimiz var.
Kedicilerden bir de küçük köpek besleyenler den nefret ediyorum.
hee kus var ama pismanim eve kapatmayin hayvanlari
Benim amcamlarda da var kus. Çok ötüyorlar ya.
hayir geri vercem bu seferde sanki duygulariyla oynamis gibi hissediyorum hayatimda yaptigim en büyük hatalardan esaret kötü birsey dogasinda kalmali canlilar
Bizimkiler de öyle düşünüyordu da doğada da hep yemek için çırpınıp duracak soğukta üşüyecek.. en azından evde sıcak bir ortamda temiz bir yerde yemeği suyu hep önünde..
özgürlük acliktan daha degerlidir ac kalinca sadece ac kalirsin esaret altinda ruhun darbe alir
Sen daha iyi bilirsin 🤷♀️
sokaklara dogaya yiycek birakmak daha güzel evde bir hayvan icin harcadigin parayla sokakta daha fazla yasayan canliyi doyurursun
Tabi işin bir de bu boyutu var, doğrudur
ben kedileri asiri cok severim giderim bi parka zaten bi sure sonra alisiyolar hemen gelirler sapsallar kucagina oturan mi dersin bacaklarina dolasan mi tirmanan mi oyle daha guzel sevilmek istiyolar yemekten ziyade tabi besliyozda zaten
Ne güzel Allah razı olsun, MaşAllah 🙂
Amin senden de razı olsun kuzucuk 😘😊
Amin 🙂🙏
bir köpek bir kedi 3 oğlak var
Oy MaşAllah 🙂🙏
Evet bir kedim/oğlum var… 🐾
Çok çok sev benim yerime de olur mu🙂
ablamin kedileri var
Çok tatlilardir onlar ya 😍 bol bol dev benim yerime de
*sev
tamaam 😻
Kuş varda bende kedim olsun istiyorum 🥺