Köpeğim patisindeki sorundan dolayı ameliyat olacaktı ama antibiyotik alerjisi olduğu için hayati riski vardı bende ameliyattan vazgeçtim siz benim yerime olsanız ne yapardınız?

Köpeğim patisindeki sorundan dolayı ameliyat olacaktı ama antibiyotik alerjisi olduğu için hayati riski vardı bende ameliyattan vazgeçtim siz benim yerime olsanız ne yapardınız?

1 köpek kaç yaşında
2 normal hayatını engelleyecek bir ameliyat mıydı
3 alerjisi olsa bile eminim başka bir çözüm bulunurdu
Zor bir karar..
Köpek 2 yaşında patisi aksıyordu onun için olacaktı antibiyotik alerjisi var veterinerimize güveniyorum kendisi prof. o yapacaktı ben hayati riski duyunca ameliyattan vazgeçtim
Çok çok geçmiş olsun ama keşke ameliyat olsaydı çünkü daha çok genç umarım gelecekti ki hayatını etkilemez
Çok zor bir karar. Ameliyat olsa dert olmasa dert. Ama hayati riski duyunca ben de sanırım ameliyat istemezdim. Ama ameliyat olmadan da yaşamı nasıl ilerler onu da bilemiuorum of. Veteriner ne dedi peki? Ameliyat olmazsa nasıl olur?
Ah kuzum, ne zor bir karar olmuş ya 😔 Köpeğinin canını düşünmüş olman bile onun için en büyük şans! Eğer ben olsaydım, işin uzmanı olan başka bir veterinerden daha görüş alırdım. Belki farklı bir tedavi yolu vardır ya da başka bir çözüm. Sonuçta, her zaman alternatif çözümler çıkabiliyor. İnşallah patisindeki sorun kısa zamanda düzelir minik dostun rahat eder! ❤️
veterinerimiz prof ona güveniyorum
Cevap
0Cevap
yaptirmazdim bende eğer ameliyat olmadan da durumu iyiyse
Partisi aksiyor
Pati yazdım kendi düzeltme yapmis
Peki ameliyat olmazsa, ameliyatsız kötü olursa napcaksin?
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?