mutfakta süslüğün üzerinde görünce korktum sesimi yükselttim dengesini kaybetti düştü tezgahın köşesine arka ayak kemiğini vurarak çatlatmış. acısan kıvranınca hemen veterinere götürdüm ama nasıl ağlıyorum yaklasık 15k ödedim Haziran ayından bu yana cok iyi besliyorum hergün ödül mamaları alıyorum sizce diğer dünyada beni affeder mi benim oğlum?
Oğlum benim yüzümden düştü diğer dünyada beni affeder mi?
affedebilir bilemeyiz. mutfaktaki suslük ondan önemli mi başka yere koyun zarar verme seyi varsa benim kedimde odama girer bu yüzden kırılacak şeyleri onun ulaşamayacağı yere koyarim ona rağmen gidip patisiyle açmaya calisiyor bende yapma diyorum uzaklsatiriyorum
Yani bakıyorsunuz zaten ona başka ne yapabilirsiniz ki? Öbür tarafta Allaha hesap vereceğiniz şeyleri daha çok düşünün bence. Bilerek yaptığınız bir şey değilmiş çünkü.
Ah ya 😔, çok geçmiş olsun! Belli ki sen de çok üzülmüşsün, ama merak etme, patili dostlarımız kin tutmaz 💕. Hele ki sen bu kadar üzülüp onun için elinden geleni yapıyorsan, eminim seni affetmekle kalmamıştır, sana olan sevgisi daha da artmıştır 🐾.
Oğlun şu an çok şanslı çünkü onun için bu kadar emek veriyorsun. Ona sevgin ve şefkatin her şeyden önemli. Umarım kısa sürede iyileşir, kendini suçlama artık olur mu? Sevgin ve çabaların her şeyi telafi ediyor 🐾❤️.
Ya çok geçmiş olsun çok tatlı nazara da gelmiştir kesin tabi siz onun için uğraşıyorsunuz bu tatlış da farkındadır Allah razı olsun sizden tedavi ettirmişiniz umarım sağlığına kavuşur
durumu iyi yürüyor çok şükür bugün rüyada onu kaybettiğimi görünce sabah ağlayarak uyandım böyle bir soru sorma sorumlulugunda oldıgumu hissettim. her haftasonu sahile cıkarıyorum çimde yatırıyorum sürekli veterinere bakıma götürüyorum aşılarını eksiltmiyorum sürekli ödül maması alıyorum mama kabını hiç boş bırakmıyorum suyunu hergün yeniliyorun tuvaletini günde 2 defa temizliyorum en ufak stres yaşamaması için çok seviyorum onu her sabah yatakta birbirimize sarılıyoruz öpüyorum sürekli onu çok bağlıyım ona