Yapay zeka 'Hayvanlara değer veren birinin seni de ne kadar sevip koruyacağını düşün' derken ne demek istemiş acaba ((:
Geçici bir dönem dostum. Kadınlar böyle zamanlarda onu kaybetmekten çok korkarlar. Ki elbet bir gün o lanet an gelecek, ziyadesiyle haklılar.
Kedicik iyileşene kadar, eşinin senin desteğine çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Hadi gururumuz ol (;
02 Yorumla
Soran1 yılyapay zeka haklı cidden de bilmiyorum sırf bu yüzden çocuk yapma işini ertelicem
- 1 yıl
Estağfurullah (;
Bildiğim kadarıyla bir çocuğum yok. Fakat duyduklarımdan, çocuk sahibi olunca kadınların eşlerine daha az ilgi gösterdiklerini öğrendim.
Çocuk büyüyünce yahut kedicik iyileşince belki 'Seni ihmal ettim, affet' derler. O süreci iyi yönetebilirsek daha çok severler.
Yani umudum öyle ((:
En İyi Cevaplar
Bende uyuyom kediyle 😅 bizim kedi biraz anormal ön ayakları karnımın üstüne atıyor kafasını koyup uyuyor sanırsın insan 😅
Bazen de komple karnımın üstüne çıkıp uyuyor kızamıyomda kerataya evde beni görünce koşarak geliyor çağırdığımda isterse 1km olsun yinede gelir köpek gibi.00 Yorumla
1 yılÇok yanlış saçma. Kedileri çok severim. Yıllardır anne ve yavru olmak üzere dört beş soydur baktığım kedi ailesi de var sokakta ama tutupta ev içinde olsa dahi, yatak için saygı gerekir. Çünkü eş kadın veya erkek orada özel hak sahibidir. Hiç olmazsa titizlik adina
00 Yorumla
1 yılHayvan sever insanlara saygım sonsuz ama bu kadarı da bana fazla geliyor. Veterinere falan götürdünüz mü? Kedimle gündüz ilgilenip geceyi kocamla geçirmeyi tercih ederdim.
010 Yorumla
Soran1 yılne veterineri acile bile götürdük
- 1 yıl
Neymiş sorunu peki? 3 gündür yanında uyuyacak kadar kötü mü?
Soran1 yıltansiyonu yüksekmiş kronikmiş bu kedilerde sabah akşam ilaç içiyor beynine ya da bacağına pıhtı atma ihtimali varmış
- 1 yıl
O zaman eşin haklı bu durumda.
Soran1 yılbu kedi meselesinden dolayı çocuk düşünmüyorum artık
- 1 yıl
Neden?
Soran1 yılçocuk olur da hastalanırsa beni gözü görmez bi de çok üzülür bi hapşırsa falan
- 1 yıl
Çocuk başka bir şey ya. Çocuğunuz olursa seninde gözün kimseyi görmez.
Soran1 yılyok benim için ilk hep o olacak
- 1 yıl
Baba olunca anlarsın.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, kıskanacağın kişi kedi mi şimdi? 😅 Kediciğin hasta olmuş, belli ki karın çok seviyor onu ve gözü gibi bakıyor... Bu senin için aslında bir artı! 😊 Hayvanlara değer veren birinin seni de ne kadar sevip koruyacağını düşün.
Normale dönmenin yolu, bu anı bir şans olarak görüp, karına destek olmak. Hadi sen de kediye yakınlaşıver! Hem birlikte bakınca belki üçlü soft bir uyku moduna geçersiniz. 😻010 Yorumla- 1 yıl
Yapay zeka sana hayvan diyo
- 1 yıl
Ne alakası var
- 1 yıl
Kardeşim şaka yaptık güldük alt tarafı sende gül geç bea
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel soğukluk yaşıyor olabilir. Buyuzden başka şeye sariliyor olabilir bende öyle olmuştu. Sizinle alakası yok. Eşiniz sizi seviyordur ama duygusal ihtiyacı vardır kadınlar duygularını cinsellikten önce sarılma sevisme duygusal boşaltım veya alım şeklinde yaparlar. İhtiyacı olan bir duygu var ve onu kedisiyle yapıyor. Eşinize sarılın duygusal boşluğunu doldurun yoksa bu şekilde yonelmeler yapar. Bende köpeğime sarılıp yatıyordum uzun süre geçmedi sonra anladikki cinsel soğuma yaşamışım cunki oncesindeki duygusal ihtiyacım karşılaşmamış. Buna dikkat edebilirsiniz. Ama başkada olabilir esinizinkisi.
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma kediniz hastaymos orayı okumamıştım onu bebek olarak gördüğü için onceli o. Yani bunuda kıskanmayan ya herşeyi kdainlara çok görüyorsunuz pes
- 1 yıl
Her cinsel soğukluğu olan kediye sarılır mı 🤭😅
Soran1 yılyok ben normalde de hep sarılırım öperim o konuda bi sıkıntı yok kedimizin beynine pıhtı atma ihtimali var hep gözetim altında olması lazım ben dedim acilde kalsın diye özler bizi ağlar dedi eve getirdik
Cevap sahibi1 yıl@aerolite doktora gittim cunki cinsel ilişki kurmuyordum. Eşim sorun var dedi. Beraber jinekologa gittik ortaya çıktı.
Cevap sahibi1 yılYani isnani bir şey
Kedinin hasta olmasından dolayı eşinizin onunla ilgilenmesi gayet normal. Bu durumu kediyi kıskanmak yerine eşinizle ilgi beklediğiniz hususunda konuşsanız mı? Suratınızı asarak duygularınızı belli edemezsiniz ya da anlasın diyemezsiniz. Her zaman bu şekilde bir durum işe yaramaz. Bazen de duygularınızı sözlü olarak ifade etmeniz gerekir.
18 Yorumla
Soran1 yıldün gece dedim işte kedi benden değerli gibi şakasına yok öyle bi şey deyip sarıldı falan gece beraberdik ama kedi de vardı ben ne zaman karıma yaklaşsam tırnak yedim kediden şaka gibi
- 1 yıl
Kedi de seni kıskanıyor o zaman. At sokağa reis evden kaçmış dersin😂👍
Soran1 yılamin büyük ihtimalle o yüzden tırmaladı beni ama o bi uç taydı ben ortalarındaydım ne zaman karıma sarılsam tırnak yedim anlamadım yani
- 1 yıl
Belki ilgi bekledi veya oyun oynamak istedi? Kediler ilgi meraklısı ve oyuncu canlılar. Belki dikkatinizi çekmek istedi? Sevmeyi deneyin ve aradaki buzları eritin diye önereyim. İnşallah yanlış anlaşılmaya müsait bir kelime kullanmamışımdır. Kullandım ise de affedin art niyet ile yazmadım.
- 1 yıl
Ölmüş mü
- 1 yıl
@hayalimsixxx Güncellemede 2 gün önce öldüğü yazıyor.
1 yılYorumlardaki insanlar ne kadar toksik bu konuyu bile cinselliğiye bağlayan olmuş iyi misiniz ya bi tanesi işte kedi senden daha değerli cart curt yazmış burada yorumları okuyupta saçma sapan gazlara gelme insan ol eşin merhametli biri kedi iyileşince geçer abartmaya gerek yok.
13 Yorumla
Soran1 yılbence de alakası yok sadece çok duygusal biri mesela annem de hastaydı 1 ay önce platin takılmıştı onda da başından ayrılmadı pek
- 1 yıl
Eşin iyi bir insan heraalde bak insanları düşünüyor o yüzden o kadını üzme herkes bu bilinçde değil
Soran1 yılüzmem
Evcil Hayvanlar konusunda 368 cevap paylaştı. Çok merhametli bir eşiniz var bence onu yalnız bırakmayıp siz de eşlik edebilirsiniz bu onu çok mutlu eder onun değer verdiği bir şeye siz de özen gösterirseniz o kadından mutlusu olamaz bence
27 Yorumla- 1 yıl
@_RuleMaker_ kadının davranışları sizin yansımanızdır unutmayın
Soran1 yılevet cidden çok vicdanlı biri.
Soran1 yıl@_RuleMaker_ evliliğimizin ilk ayında annem düşmüştü platin takıldı hep karım baktı ona da evini açtı 10 yıllık gelini bakmadı benim karım baktı
- 1 yıl
@_RuleMaker_ siz ne yaşadınız ben bilemem ama bu fevri tutumunuz yersiz şu an bence kendinize gelin ondan sonra yazın ne yazacaksanız
Soran1 yıl@_RuleMaker_ yani bu gece üçümüz uyuyalım dicem. ama cidden çok bağlı kedimize
Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. bence siz kendinizi düzeltin. çocuk olunca cocukla ilgilense onuda mı kıskanicaksiniz ne alaka
51 Yorumla
Soran1 yılçocuk olmayacak hemen
Eşin büyük bir iyilik yapıyor, kıskanacağına destek olman lazım. Belki de kedinin hayatını kurtaracak, bence ona destek ol, karşılığında hayvan iyileştiği zaman eşin sana daha çok bağlanır.
12 Yorumla
Soran1 yılmantıklı olan bu
- Evcil Hayvanlar konusunda 387 cevap paylaştı.
1 yılSen de hasta rolü yap. Bugün inanılmaz karnım ağrıyor de bir şeyler uydur ama acile gitmeye ikna edecek kadar da olmasın yarın sabah gideriz geçmezse sen biraz sarılırsan geçer gibi de anlar o
12 Yorumla
Soran1 yıldedim yaa deyip sarıldı ama o da bizle kalsın dedi allahım şu kedi bana kuma çıktı
- 1 yıl
Ya tamam onda bir köşede yatsın şimdi sen de çok kıskançlık yapma sonuçta o kedoşkonun da sizden başka hiç kimsesi yookkk😭😭
1 yılSen de yanlarına git. Çocuğunuz olunca ne yapacaksın? Ay korkunç valla
35 Yorumla
Soran1 yılçocuk istemiyorum benim yerimi çocuk alır bu sefer
- 1 yıl
Bu kıskançlığını eşine yansıtmadan kendi içinde çözmeye çalış, ilişkiniz için çok büyük problem olur
Soran1 yılyansımıyorum ama özledim
- 1 yıl
Özlediğinizi söyleyin, birlikte vakit geçirmediğinizden bahsedin, bir şeyler yapmayı teklif edin
Evcil Hayvanlar konusunda 476 cevap paylaştı. Kediyi mi kıskandın normal değil senin bu düşüncen o bir kedi insan erkek değil ya 😅 hasta olduğundan kız ilgi gösteriyor bırak bu düşünceyi
12 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum çocuğumuz olsa hiç gelmez demekki yanıma
Ayyy bacım bence çok sevme kocanı. Bırak biraz relax ol' ki o seni sevsin çünkü hep öyle olur ne zaman karsindakinden çok sen seversen kaybedersj bende ilk zamanlar kocama tapiyordum resmen iş yerinde bir kadınla felan konuştuğu zaman ölüyordum kıskançlıktan o benim değerimi bilmiyordu şimdi hiç kaale almıyorum o deli gibi beni kıskanır. Ama konu zaten burada bir kediymis bırak ne yaparsa yapsın ya kendine bak 🤗🤗
00 Yorumla
1 yılBen yatağınızı soğutmayın diyebilirim sadece. Derin bir cümle. Konuşmalısın bu durumu eşinle..
02 Yorumla
Soran1 yıldün gece üçümüz uyuduk tırmalandım
- 1 yıl
:)
Kastım bu değildi ama bu da güzeldi:)
3ünüz beraber uyuyamıyormusunuz?
Eşine kedi masaj hareketi yap, belki seninde yardıma ihtiyacın oldugunu anlar03 Yorumla
Soran1 yıldün öyle uyuduk ama ne zaman karıma yaklaşsam kedi tırmaladı beni
Soran1 yılevet fark ettim
1 yılKedi iyileşsin normale döner. Kedim hastalandığı zaman bende aynı şekilde kedimi odama aldım onunla uyudum ilk başlarda uyumadım bir kaç gece bile
01 Yorumla
Soran1 yılçok üzülüyor o da
Ohoo kediyi bile kıskanmazsın ya zavallı hasta işte eşin hep seninle ilgilenemez bırak kediyle ilgilensin.
10 Yorumla
1 yılbenim kedim de bana aşırı düşkün. giysilerime sarılıp uyuyor :D zamanla alıştı ev halkı ama hala herkes gıcık oluyor kedimize :)
10 Yorumla
1 yılPariste bir Türk (Enas Tourkos sto Parisi) şarkısını dinlet karına
20 Yorumla
1 yılGüldüren bir soru🤣🤣kıskanmana gerek yok sende kediyle yat hatta üçünüz uyuyun birlikte.
01 Yorumla
Soran1 yılolmuyor öyle bi anda saldırıyor bana
1 yılEşin gayet merhametli ve yapması gerekeni yapıyor aynı ben gibi. Kedy için kavga çıkarıp aranızı boşma boş yere
00 YorumlaDostum Şu an kediyi kiskaniyosun cocugun olunca ne yapican allah bilir...
01 Yorumla
Soran1 yılçocuk olmayacak zaten uzun bi süre onu anladım
Gizli Üye(25-29)1 yılYani kediyi kıskanmak biraz abartı ama eşini sevmen çok güzel maşAllah abi, Allah daimxetsin mutluluğunuzu, eşin de merhametli, kıskanma sevin böyle bir eşin var diye.
01 Yorumla
Soran1 yılamin.
1 yılBen de kıskanırım valla olmadı kediyle ben uyurum
01 Yorumla
Soran1 yılkedi beni sevmiyor durmaz yanımda
1 yılYa başka erkek olsaydı sarıldığı. Boş ver böyle şeylere takılma.
10 YorumlaSende bugün kediyle ben yatacağım de ters psikoloji canım kardeşim
10 Yorumla
1 yılOnun bir hayvan olduğunu ve eş olarak senin yerini almasının imkansız olduğunu düşünebilirsin
10 Yorumla
1 yılHasta olduğu için mi uyuyor onunla kediyi aranıza alıp uyusaniz
00 YorumlaHahaha seni defnedebilirler dikkat et eve bile almayabilirler dermişim 🤣
00 YorumlaÇocuk musun
Niye kiskaniyorsun kediyi jdjdjjd
01 Yorumla
1 yılBenim kıskançlık seviyesinin geldiği son nokta jjhhfggkkj
00 Yorumla
1 yılBence bu konuyu onunla konuşmalısın veya bir psikolağa gitmeniz daha iyi olabilir.
00 Yorumlairi bir köpek olsa kıskanırdımda kediyi bilemedim.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 815 cevap paylaştı.
1 yılO kedi bir gün iyileşecek sonra tekrar seninle uyumaya başlayacak
00 Yorumla İnsan çocuğunu kıskanır mi ya hu yuh yani 😯 3 ünüz yatamiyor musunuz
00 Yorumla
1 yılahahah çok tanıdık bir hikaye :D kıskanmaya devammmmm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3 gün yine iyi dayanmşsın benim eşim hem evde kedi istemez. Hadi ikna ettim diyelim en ufak şeyde kıskanırdı kesin. Birlikte uyumama göz yumacağını asla sanmıyorum 😂
00 Yorumla
1 yılAbi hisslerin normal hak veriyorum ki olsa kıskanır
03 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 Pardon hasta olan kadın zannettim kedi hastaymış kıskanması saçma 😂🤔🤔
- 1 yıl
Şaka değil yanlış anlaşılma
Gizli Üye(25-29)1 yıl🤭 okurken istemsizce güldüm ve eşin adına sevindim bunu bile dert ediyorsan ciddi manada seviyorsundur eşini maşallah
02 Yorumla
Soran1 yılçok seviyorum cidden ve böyle davrandıkça daha da aşık oluyorum
Cevap sahibi1 yılMaşallah 🧿
Gizli Üye(30-35)1 yılAbartmış esinde kediyle uyumak nedir. Koysun yatağına yatağında uyusun kedi
04 Yorumla
Soran1 yılbeynine pıhtı atma ihtimali var
Cevap sahibi1 yılEee kurtarabilecek mi sanki pıhtı atsa
Soran1 yıliğne verdi veteriner onu yapar hemen
Cevap sahibi1 yılKatlanacan mecbur bu duruma.. iyi günler
Gizli Üye(30-35)1 yılgümbürdedim. helal et. hajsksh umarım eşin kıymetini biliyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHasta kediyi kıskanıyorsan gerçekten many@ksın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSağlık sorunu olduğu için endişe duyması normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZeka türleri yağarken ben göğe kollarımı açmışım, sense bir mağaraya pısmışsın. Umutsuz vaka.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYoutube da pariste bir türk şarkısı var.
O adam da kediden kızı kıskanıyor00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKedi ile aynı evde yaşamak zaten benim için boşanma sebebi yorum yapamayacağım
03 Yorumla- 1 yıl
Kedi beslemek sünnettir Niye öyle düşündünüz acaba
Cevap sahibi1 yılHayvanları Ben de severim ama evimin içinde olduğu zaman ben o evde yemek yiyemem
- 1 yıl
Neyse basin sağolsun sjjsjsjs
Gizli Üye(25-29)1 yılEger gercek bir erkeksen kiskanman normal hep böyle ol wjfsosgwk
00 Yorumla
1 yılahaha çok tatlı yalnız bırakın ne istiyorsunuz erkeklerden, ya şaka bir yana kediyi nasıl kıskanıyorsunuz kedi kıskanılmaz ısırılır :D
04 Yorumla
Soran1 yılama benim yerimde o yatıyor
- 1 yıl
aranıza kara kedi girdi desenize ahahah ya bence ilk defa kedi aldıysanız eşinizin o yüzden fazla hoşuna gitmiş olabilir zamanla sıkıntı olmaz emin olun
Soran1 yılyok yeni değil kedi bekarken de onlaydı şimdi kalp hastası çıktı 1 gece acile götürdük yani o kadar hasta
- 1 yıl
hadi ya geçmiş olsun ya da belki de kedinizin hastalığı eşinizin duygularını etkiledi :(
Gizli Üye(36-45)1 yıldmk ki seninle uyumamak için kediyi bahane ediyor. olabilir mi la
00 Yorumla
1 yılKediyi niye kıskanıyon iyi misin! Kurtulmaya çalışırdan cehennemde Zebaniler seni cart curt *! 🤣
00 YorumlaBöyle bir kitap okumuştum, eşinden kediyi kıskanan biri falan. "Bir kedi, bir adam, iki kadın" kitabını öneririm 😃
00 Yorumla
1 yılBence hayvana zarar verenler ile bu kadar asiri bağlı olanlar aynı kafa. Manyak gibi
03 Yorumla- 1 yıl
Hocam hasta o hasta bakıyor ne yapsın adam kedi hasta ilgilenmiyor dese neler dersin acaba 😄 bu adamdan iyi baba da olur iyi hamilelik sürecinde yoldaş da vs on numara adam tanımadan sevdim hayvan sever kardeşim ya da abim neyse artık 🙂
Soran1 yıl@GereksizBilgi80 eyvallah kardeşim sağ olasın
- 1 yıl
Çok özür dilerim soran kişiyi kadın sandım zira dostum sende anlamalısın ki şunu iyi bir eş anne ve yoldaş olur ondan ömrün boyunca hayvana böyle değer veren ailesini el üstün de tutar sabretmek ve gerekirse yardımcı olmak gerek kadına hayvanlar önemli canlar olmazsa olmaz 🥰
1 yılBenim de annem kediyi evden attı filan işte herkese merhamet düşmüyor maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılben kediye yanlış yapsam beni atar karım da
- 1 yıl
Haklı sonuna kadar anne şefkati gösteriyor kediye işte çok takma abicim kafana
Üstat yenge uyuyorken beş dakika kapıyı açıp bi evi havalandırsan yeter 😉
10 Yorumla
1 yılİslam'da çok özel bir hayvandır kedi kedi beslemek sünnettir
10 Yorumla
1 yılTövbe yarabbim neler duyacağız daha
11 Yorumla
Soran1 yıldışardan komik görünüyor olabilir ama değil cidden
Merhametindendir ya senle alakasi yoktur. Bende olsam yanımda yatırırdım kıyamam
00 Yorumla
1 yılkediyle siz uyumaya başlayın belki bi süre sonra düzelir
00 Yorumla
1 yılböyle bir sacmalikmi olur ya, orada başka bir iş vardir
00 Yorumlanormal yani annelik iç güdüsü var kadınlarda o yüzden olabilir mi
00 Yorumla
1 yılKedi kıskanılırmı birader ya
11 Yorumla
Soran1 yılkıskanılıyormuş cidden
1 yılhayvanı kıskanan insanlardan nefret ediyorum ya
20 Yorumla
1 yılKız kardeşin var mı