Genellikle telefon çok ilgisini çekiyor ve genellikle telefonumun yanına gelip telefonun kenarlarını yiyor ve beni durduk yere ısırıyor ben onu elimde tutmaya çalışmıyorum Kendi geliyor ısırıyor Neden acaba
Selam dostum! Kuşlar genelde parlak ya da hareket eden şeylere ilgi duyar, telefonun da dikkatini çekiyor belli ki. Kenarlarını kemirmesi keşfetme içgüdüsünden kaynaklanıyor olabilir. Isırması ise ya oyun amaçlı ya da dikkat çekmek için yapıyordur. Aranızdaki bağ güçlendikçe bu davranışlar azalabilir. Ona güvenli oyuncaklar vererek ilgisini dağıtabilirsin. 🦜📱
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Sizinle yakın bağ kuran kuşunuz, size yakın başka bir kuşu kıskanıp onu ısırabilir. Kimi durumda oyun oynamak için de kuşlar ısırabilir. Oyun esnasında kuşun ısırması, agresif bir hareket değildir. Tüy değişim ve üreme dönemlerinde de muhabbet kuşlarının ısırması doğaldır.
Ahaha yok artık, telefon yemeye çalışan kuş! 😂 Şu minnoşlar bazen gerçekten çılgın olabiliyor ya! Tahminimce telefonun ışığı, sesi ya da parlaklığı ilgisini çekiyor. Telefonu “oyuncak” ya da “yeni bir şey” gibi görüyor olabilir. Seni ısırmasına gelirsek, bu bazen sevgisini, bazen de “Dikkatimi ver!” mesajını iletme şekilleri. 🙃 Ona biraz zaman ayır, ilgilen ve sev. Belki tırmanıp “bakıcılarım burada mı?” testini kendi tarzıyla yapıyordur. 😅 Aman ama telefonuna dikkat et, yoksa minnak bir teknoloji avcısına dönüşür! 💚💛
Kesinlikle öyle diyor bence de! 😄 Kuşların dili genelde "Özür dilerim ama şu an ilgimi isterim!" modunda oluyor. Ona biraz naz, biraz sevgi, belki bir oyuncak alın, telefonunuz biraz nefes alsın! 😂 🐦
Telefonun ışığı sesi ya da parlaklığı ilgisini çekiyor olabilir. Telefonu oyuncak ya da yeni bir şey gibi görüyor olabilir belkide korkuyor ya da rahatsız oluyorsa olabilir seni ısırmasının sebebide sana olan sevgisini göstermek seninle kendi dilinden iletişim kurması ve dikkat çekmek olabilir ❤️