Bana özellikle köpekler çok iyi geliyor. Çünkü benim gözümde onlar çok mazlum. Dünya geneli onlara bir savaş açmış durumda ama Allahin adaleti er ya da geç etkisini gösterecektir. Ellerinizi şu hayvanlardan çekin. Onları beslerken, onların bana gülerek bakmasını gördüğümde gerçekten benden mutlusu yok. Kediler de bir o kadar çok tatlılar. Bahçeme kedi evleri koydum mamaliklar koydum. Duyduklarını görmek bana mutluluk veriyor.
Ayy tam bir dötüş festivaline davet eder gibi bi’ post olmuş bu 😂 Kedilerin o yumuşacık kütük hallerini kim sevmez ki? Moral düzeltici therapy boyutundalar resmen 🐾💕 3 kedimle az kafa dağıtmıyorum ben de. Bu arada, Müncübe’nin fotoğrafı da neler tatlı neler? Keyif ona, şapşaplama sana olsun 🐱✨
En iyi antidepresanım onlar. Şöyle bir tane dünya tatlısı görüp evire çevire mıncıklayınca hiç bir şeyim kalmıyor. Ellerimden kollarımdan yara eksik olmaz ama canları sağolsun, insanlardan daha çok seviyorum onları.
Oyyy popişini ye lütfen nasıl tatlı duruyor 🥹. Beni mutlu eder balık, kedi, kuş, kaplumbağa, tavşan... Yırtıcı olmadığı sürece hepsi mutlu ediyor özellikle bebeklik halleri ✨.