Dün hastalandığında farkettim yemek falan yemedi sadece su içti bugün zorla tavuk suyu içirdim ama çok halsiz şimdi de ağzı kan dolmuş. Dişlerinden geldiğini düşündüm ama sanırım dişlerinden gelmiyor bilgisi olan yazabilir mi. Yerinden kalkamiyor veterinere de götürmeyorum köyde oturuyorum ve araba yok. Veteriner dışında bilgisi olanlar lütfen yazsın.
Googleden baktimda veteriner gerektiriyormus sebepleri Googleda yazana göre diş eti hastalığı büyük olasılıkla Ve diğer faktörler inşallah bişey olmaz sabah olursa bence komşularına git götürmelerini rica et başka şansı var mı bilmiyorum
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim veterinere yazdım iç kanama diyor ve durumu ağırmış eğer yarına kadar bişey olmazsa yarın mutlaka götürecem
İdrarini yapamiyor mu şüphelendim şimdi kanamadan İdrarini yapsa kan geliyo mu diye bakardin bilmiyorum ya yarın çıkar ne olduğu masaj falan yapsan dışkısını yapmasi için falan nasıl olur
Masaj yapıyorum ama yapamıyor bişey yedirip içermeye korkuyorum sabah içirdim de şu an kanaması olduğu için yanlış bişey yapmamak için hiçbir şey vermiyor şu an belki de susamıştır bilmiyorum 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acil veteriner numarasi bulup onunla görüntülü konuşun çok geçmiş olsun ağlayasım geldi
Teşekkür ederim 😭
Googleden baktimda veteriner gerektiriyormus sebepleri Googleda yazana göre diş eti hastalığı büyük olasılıkla
Ve diğer faktörler inşallah bişey olmaz sabah olursa bence komşularına git götürmelerini rica et başka şansı var mı bilmiyorum
Teşekkür ederim veterinere yazdım iç kanama diyor ve durumu ağırmış eğer yarına kadar bişey olmazsa yarın mutlaka götürecem
Ah bee üzüldüm gerçekten inşallah iç kanama değildir hemen umutsuzluğada kapılma daha vakti vardır bişey olmaz üzülme
Tek dileğim iç kanama olmaması ve yarına kadar bişey olmaması 🥺🙏🏻
Bence sorun iç kanama değildir öyle olsa yemek yerdi yine heralde dişlerde sıkıntı olabilir
Ama ayağa kalkacak hali yok çok bitkin boşluğa bakıyor ve sürekli uzanıyor iki gündür idrarını yapmıyor. Bunların sebebi diş olabilir mi ki
İdrarini yapamiyor mu şüphelendim şimdi kanamadan İdrarini yapsa kan geliyo mu diye bakardin bilmiyorum ya yarın çıkar ne olduğu masaj falan yapsan dışkısını yapmasi için falan nasıl olur
Masaj yapıyorum ama yapamıyor bişey yedirip içermeye korkuyorum sabah içirdim de şu an kanaması olduğu için yanlış bişey yapmamak için hiçbir şey vermiyor şu an belki de susamıştır bilmiyorum 🥺
Bence önüne koy belki icer ihtiyacı olabilir veterinere sormalisin kesinlikle vermen gerekebilir belki
Öldü maalesef
Ciddi misinn ya başın sağolsun kaybın için üzgünüm iç kanamamıymıs başka bişey mi üzülme zaten bir gün ölecek her canlı
Yaşadıgın şehirdeki veterinerleri görüntülü ara
Durumu kötü gibi duruyor inşallah iyileşir
Geçmiş olsun dikkat et ona çok tatlı
veterinere götürsene
Götürebilsem götürürüm zaten