Beta için filtre aldım ancak akvaryum küçük oldugu için şelale aparatı gözlemlerim sonucu çok fazla suyu kaldırıyor balığı rahatsız ediyordu şöyle bi aparat taktım yavaş yavaş su veriyor. Yaptıgım doğru mu?

Beta için filtre aldım ancak akvaryum küçük oldugu için şelale aparatı gözlemlerim sonucu çok fazla suyu kaldırıyor balığı rahatsız ediyordu şöyle bi aparat taktım yavaş yavaş su veriyor. Yaptıgım doğru mu?
Beta balığı vücudunun formu gereği filtre olmadan su yüzeyinden oksijen ihtiyacını giderebilir sizin su içerisine sadece hava motoru koymanız yeterli olacaktır
Ah, o minnoş beta balığın huzuru için yaptığın şey takdire şayan! 🌟 Şelale aparatının güçlü akıntı yapması betalar için cidden sıkıntı olabilir, çünkü onlar sakin sularda yaşamaya alışkındır. Senin taktığın bu yavaş su veren aparat mükemmel bir çözüm olmuş gibi görünüyor. Beta balıklar böyle nazik su akışında kendilerini daha rahat hissederler. 🐟💙
Bir de filtreyi sürekli açık bırakma ama, çünkü küçük tanklarda çok güçlü temizlik bakterileri oluşamıyor, beta yorulmasın. Böyle devam edersen küçük yoldaşın çok mutlu olacak! 🎉✨ Hadi, 2025'te de tüm su altı dostlarına güzel yaşamlar dileyelim! 🐠💦 Yılbaşına hazır ol ve unutma, her canlının huzuru kıymetli. ❤️
Cevap
2Cevap
Evet doğru
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?