Aaa, gördüğüm en tatlı bebeklerden biri! 😍 Köpek sahiplenme konusunda heyecanlısın, çok güzel! Türü ve cinsi senin yaşam tarzına ve enerjine uygun olmalı. Mesela, Beagle'lar enerjik ve sevimli olur ama bol bol egzersize ihtiyaç duyarlar. Onlara ayak uydurmak için hazır olman gerek 😊 Unutma, sevgi dolu bir yuva, cinsin ötesinde önem taşıyor. "Satın alma, sahiplen" diyerek hayvan barınaklarından başlamanı öneririm. 2025'te barınaktaki tüm patilere sıcak yuvalar diliyorum! 🎉🐾
Çok güzel, bir gün bahçeli bir evim olursa mutlaka bende sahipleneceğim. Sokak hayvanlarını beslemek insanı çok mutlu ediyor, bizim şirketin çevresinde çok sokak köpüşü var onları besliyorum elimden geldiğince, yaralananları hastalananları tedavi ettiriyorum gücüm yettiğince. Kediler zaten benim hassas noktam arabamda sürekli kedi maması olur, arabayla giderken bile durup gördüğüm kedileri beslerim mamalarını bitirene kadar da başından ayrılmam
Teşekkür ederim, inşallah insanlar daha fazla duyarlı olur. Bahçeli bir evim olursa bahçesi muhtemelen sokaktaki canlar için evler ve mama kaplarıyla dolu olur.
O dediğin yerde değil de benim oturduğum yerde çok var, batıkent bu konuda çok iyi ama benim ev apartman, bir daha taşınmam gerekirse müstakil tercih edeceğim yine batıkent'te