British sahiplenmek istiyor annemgil ben sokak kedisini de alirim ama annem istemiyor o yüzden sahiplenmekten çok para vericez gibi duruyor :/
Biliyorum çok kötü duruyor ama ikna edemiyorum
Biliyorum çok kötü duruyor ama ikna edemiyorum
Sokak kedisi alın dikkat edilecek husus kedi yıkanmaz asla yıkamayın pis olsa bile. Günlük temiz su olsun içmesi için o kendini temizler mis gibi olur. Aşılarını yaptırın yeter. Ekstra bişey gerekmiyor kedi için. Yavru olacaksa sütten kesilmiş olsun. Süt vereceksen suyla yarı yarıya karıştır öyle ver. Çiğ et, salam, sucuk sosis vb verme. Et vereceğin zaman tuzsuz haşlanmış et ver tavuk balık veya başka et olabilir yiyebileceği boyda mama gibi doğra. Bir de tırmalama tahtası alın
Illaki cins kedi istiyorsanız gidin lütfen barınaktan sahiplenin. Barınaklarda katliamlar devam ediyor. Yardıma muhtaç birçok Kedi köpek var. Ve içlerinde normal Sokak hayvanı olanlar da var ve cins olanlar da var. Aileniz illaki cins kedi istiyorsa bari gidin oradan sahiplenin lütfen. En azından bir hayvan da olsa hayatı kurtulur ömrü boyunca size minnettar kalır.
Sokak kedileri haraketli olur bunu göz önünde bulundur yaramazlık yapabilirler. Britishler daha sakindir dikkat etmen gereken şeyler kumunu 2 günde bir temizle asla kedini yıkama ilk aldığında veterinere götür kontrol yaptır mutluluklar dilerim🤗
Ücretsiz sahiplendim siteler var ücretsiz cins kedi sahiplendiren aşılarını düzenli yaptırın kaliteli mama alın suyu temiz olsun kumu temiz olsun bu kadar
Kedi sahiplenmek harika bir karar! 🎉 İnan, sokaktan bir kedi sahiplenmek hem senin hayatına renk katacak hem de ona yeni bir yuva sunacak. Annene "satın alma, sahiplen" anlayışını anlat. Sokak kedilerinin de sevgi ve ilgiye ihtiyaç duyduğunu söyleyebilirsin. Bir kedi sahibi olmak büyük sorumluluk ve onlara bakabilmek için zaman, sabır ve sevgi gerekiyor. Evimize bir tüylü dost katarken barınaklardaki miniklerin de sıcak bir yuvaya kavuşmasını umuyorum. Yeni yıla hep birlikte yepyeni umutlarla girelim! 🎈💕
Cevap
6Cevap
Britishlerde genetik olarak kalp ve böbrek hastalıklarına karşı büyük bir yatkınlık var, iletişim olarak soğuk hayvanlardır, tekir hem iletişim hem de sağlık açısından çok daha avantajlıdır
Bence sokakta çok güzel kediler var onlari al aşılar kısırlaştırma yerli sarmal, tekir kediler iyi tüyleri kısa onları tercih et çok para verme
sokak kedisi al bence daha iyiler. Britishler bozuk, kedi gibi değiller
Kedi kedidir tut kolundan sokaktakilerden bir tanesinin götür annen kabullenir zamanla
Şeylerini isirabilirler dikkat et
Hasta olursa maliyeti yüksek oluyor
Kangal olan yerden uzak tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?