Bugün köpek saldırısına uğradım?

Yürüyüş yaptım eve donuyordum. Evin diğer girişinde bahçe tarafında köpek yavruları vardı ama annelerini görmedim. Yavrulardan biri beni görünce koşup yanıma geliyordu ki cakilarin arasindan anne köpek üzerime doğru bir hışım koşmaya başladı. O an çığlık çığlığa nasıl kactigimi bilmiyorum. Kopek dibimdeydi ve koşarken yüz üstü düştüm bileğimi burktum. Kalktim bir daha bir daha derken yerden kalkamadım mecalim kalmadı. Bu sırada tabi hala çığlık atıyorum bir yandan da ne bulduysam köpeğe fırlatıyorum. Cok değerli komşu ahalisi beni camdan izliyor. Bir kuvvet ile kendimi yola attım belediye otobüsü geçiyordu Allah o adamdan razı olsun. Durdu ve köpeği kovaladı eve girmeme yardım etti. Hastaneye gittik eşim ile. İnsanlara anlattiklarim o kadar normal geliyor ki. Belediyeyi şikayet etmek için adli rapor aldık. Karakola gittik memurlar beni caydirmaya çalışır gibi konuşuyor. Konu belediye olunca neden herkes uğraşmamak için mi yoksa artık nedeni her ne ise neden ciddiye almıyor? Benim sesimi duyurabilmem için hastanenin yoğun bakımında bilinçsiz şekilde yatmam mi gerekiyordu? Ya da kolum kanadım paramparça olmuş vaziyette mi? Belediyeler ne iş yapar? Sahipli köpeklerin muhattabi belli. Peki başı boş sokak köpekleri? Kiminle muhattap olacağım? Ülkemizde tedbir için illa kaç can gitmesi lazım? Neden ya neden
Bugün köpek saldırısına uğradım?