Sokaktaki hayvanları toplayıp kısırlaştırıyorlar, mamaların içine zehir koyup yediriyorlar. Uyutulan köpek ve kedilerin cesetlerini çöp konteynerların içine atıp yok okuyorlar. Yapılan zulme karşı grevlere katılmamız gerekiyor. 😔😔

Sokaktaki hayvanları toplayıp kısırlaştırıyorlar, mamaların içine zehir koyup yediriyorlar. Uyutulan köpek ve kedilerin cesetlerini çöp konteynerların içine atıp yok okuyorlar. Yapılan zulme karşı grevlere katılmamız gerekiyor. 😔😔

Hep birilerine zarar geldikten sonra hak arıyoruz.
Bebekler öldürülüyor hak arayışına giriyoruz, devletin yıllar önceden haberi olmasına rağmen.
Köpekler öldürülüyor çöplere atıyor, devlet sessiz kalıyor.
Kadın cinayetleri işleniyor emniyet bir şey yapamıyor.
Cart curt işte..
”Ben öldükten sonra mı benim hakkımı savunacaksınız”
@MrNiko karı bulabildin mi Niko? En son dert yanıyordun abim.
@MrNiko Anladım kral, ben de karı düşürmek için takılıyorum
@MrNiko Düşürsem ilk sana ayarlayacağım
"Ölsün bırakın" diyen Cumhurbaşkanının talimatıyla diken üstünde yaşıyoruz.
Dur ya Niko’ya karı arıyoruz
Şahsen bu konuda uyutulma kısmına hak veriyorum bir kez katliam yapılıp kontrol sağlanmalı sonrası için de adam akıllı bir düzen sağlanmalı satışları azaltılmalı sahiplenmeye yönledirilmeli devlet veterinerlerinde sahiplenen hayvanlar için daha ucuz aşılama tedavi sağlanmalı ama şu an gerçekten kontrol dışı sayıdaki kedi ve köpekler mallesef uyutulmalı ( en acısız yöntemle tabiki )
Grev demiyim de eylem olabilir. Hâlâ hayvanlara zehirlemeye öldürmeye devam ediyor nasıl bir vicdansızlık.. bu durumu susmayacağız bunu yapanı Allah ıslah etsin..
Grev değil de eylem olabilir. Ama şu da var bazı köpekler gerçekten tehlikeli. Çorumlu çocuğumuz en az tehlike içerisinde. Tamam ölümlere karşıyım ama onlara da bir şey yapılması lazım.
Cevap
7Cevap
düzenlerim tabi ki de
Yani onlar Allah'ın sessiz kulları bilmiyorlar mı nasıl cana kiyiyorlar
Abla sen mama mafyasından mısın?
Ne mafyası, ne diyorsunuz? 🙄
Sokakta kedi köpek olmaz diyoruz.
Neden parayla alıp sonrada sokağa bırakanlara laf etmiyorsunuz
Grevden daha ileri seviyede çözümler gerekli bence
Vaktim olursa katılırım evet
Olması gereken itlaf edilmeleri zaten
Grev mi?