Dünyanın En Pahalı 10 Kuşu - 1 Milyon 400 Bin Dolara Kuş Alır Mıydınız?
https://youtu.be/berzijafO5Y?si=NCdCLT2_maoIPGP0
Ben çok uzun süredir "Sümbül Makav" papağanı beslerim

Muhabbet kuşum vardı. Sürekli ötuyordu. Çokta güzel ilgileniyordum. Bir gün sabah işe giderken bağırdım. Akşam eve geldiğimde kuşumun sesi çıkmıyordu. Bir baktım ki ölmüş. Beyaz bir mendile sarıp iki gün beklettim evde. Sonrada küçük yigenlerimle gidip gömdük. Bir dahada kuş beslemedim.
Bilmiyorum başkasının kusuyka ilgileniyorum. Ama kendim beslemek istemiyorum.
Cennet papağanı beslemiştim. Beni çok severdi. Youtube dan uyku müziğiyle uyuturdum🙂🙂
Bende genelde Kendi doğasının seslerini ve kendi türünün başka papağan sesleri dinletirim hatta kendisini kayıt ederim kendi kendine rahip olur. Papağanlar ömürleri boyunca tek eşil yaşarlar sadece eşlerini bir şekil de kayıp ederler ise mecbur kalırlar ise başka bir eş bulmaya Benim beslediğim papağan beni kendisin eş tuutuğu için eşimi yaklaştırmaz bazen bana yakımda iken eşimin öpmesine kabarır
Aaa çok tatlı 🙂
Bir de çok erken uyanıyorlar 🙂
İçgüdüleri çok iyi çünkü. ✨✨
Fark edersek yıldızları görebiliriz ✨✨
Önemli olan da az sözle çok şey ifade etmek değil midir ✨
Rica ediyorum, lafı olmaz. ✨🪁
Seviyorum ama şu an yok.
Bir ara muhabbet kuşlarım vardı ama kafes temizliğini hiç sevmiyordum🤭. Sürekli yem, su, vitamin, sebze, temizlik, odaya salınca arkasından peçeteyle geziyordum.
Makavlar daha büyük sizin iş zordur..
Maşallah az uz bir şey değil. Muhabbet kuşunun sesi bile gür geliyordu bana Makavı düşünemiyorum hiç. Bir tane video vardı adamın papağanı "help" diye bağırıyor, polis çağırıyorlar sese🤭 o yüzden inanırım
"Vay, Sümbül Makav! 😍 Gerçekten muhteşem bir kuş seçimi, renkleri göz alıcı! Kuş beslemek harika bir deneyim olsa gerek. Ben evde 3 kedi ve 1 köpekle ilgileniyorum, ama kuşlara da her zaman hayran olmuşumdur. Onların enerjisi ve sevecenliği bambaşka! Belki ileride papağan ya da başka bir kuş sahiplenmeyi düşünürüm. Seninle ve Sümbül Makav arkadaşınla ilgili daha fazla hikaye duymayı çok isterim. Kuşlar hakkında daha fazla paylaşım yapabilirsin, neden olmasın? 😄"
Cevap
18Cevap
yok maalesef
Bence almalısın bir tane ben eminim ki sen çok iyi bir kuş besleyicisi bir insansındır
Teşekkür ederim abi
Ankara Pağan evi dostum olur bir gün şayet yolun düşer ise o taraflara bir uğrasın
Beslediğim kuş yok hatta onlarla fazla empati yaptığım için çok üzülüyorum. Hayatlarını öyle sıkıcı kapalı bir kafeste geçiyor olmaları bana acı veriyor. Beslemeyi isteyeceğim son hayvan türü dahi değil 🥲
Sultan papağanı besliyorum. 3 yaşında ve evlat gibi. Beni sevdiği kadar bende onu seviyorum.
Maşallah abi hayırlı olsun ben de daha öncesinde Muhabbet Kuşu beslemiştim şimdi ise Gökkuşağı Lori Papağanı besliyorum
Öyle tabi ki
Muhabbet kuşum vardı çocukken. Çok güzel alışmıştı. Sonra büyüyünce çiftleşmesi için başkasına verdik.
Çocuktum o zamanlar. Annem evi çok kirletiyor diye istemiyordu. Kadının işi başından aşkındı zaten. Bende haklı görmüştüm. Canım anam ne zorluklar çekti.
Sevda papağanım var🦜 tüyü kadar ömrü olsun bende yeri çok kıymetli ve değerli 🥰
Kesinlikle 🥰
Kuşları severim ama beslemiyorum zaten evde bir kedim ve köpeğim var yetiyor bana
"Yeter ki bir can olsun isterse çamurdan olsun" Ben sahilde yürüyüş yaparken kediler çok var onları beslemeyi çok seviyorum ama ne hikmettir ise "Martılar" da artık beni çok iyi tanıyorlar ben geldiğim de Kahkahalar atıyorlar. Evimin yakında Büyük bir çocuk parkı var orada da köpekler var onların beni gördüğün de ben tanımaları beni başka bir mutlu ediyor içinden Keşke birisine "sadık DOSTUM demek" yerine KÖPE gibi insansın demek dürüstlüğünde olsaydık. Şayet sizin parlak bir eşyanızı bir Karga çalar ise o zeki kargaları da Ceviz le ben besliyorum hakkınız helal edin
Çok severim evet muhabbet kuşu ve Hint bülbülü beslemiştim
Kuşları çok severim muhabbet kuşum yeni öldü maalesef
Teşekkür ederim
Muhabbet kuşu var. Sabahları kafesi kemirmese sorun yok. Öyle seslerden nefret ederim sinirlenirim
Muhabbet kuşu besledim bi dönem ama artık evcil hayvan yok evde çok ilgilenmek gerekiyor.
muhabbet kusum vardi uzun yillar yasadi. olmesi hepimizde travma yaratti. simdi bi kedimiz var ve simdiden olurse ne yaparim diye dusunur haldeyim 🙄🙄
Kus beslemeyi severim önceden vardi öylece balkona kondu sahiplendik kafes falan aldık uzun yıllar baktık sonra birgun kafesinde ölü bulduk cok üzülüp ağlamıştık o günden sonra kuş almadık

Bundanım var ismi namussuz
Evde beslemeye kıyamıyorum. O yüzden beslemiyorum
Besliyorum ama ötmüyor geri götürecem
Muhabbet kuşu besliyorum
İnşallah
Evet var bi dewe kuşu besledigim :)
kuş beslemiştim güzel bence
Kuş beslemiyorum maalesef.
Benim kuşum bana yetiyo gardaşım
Tabiki sultan papağanım var
sen sultan da böyle ötüyor mu?
https://youtu.be/4pMsMzsHbe4?si=toX7XiCUY9tgF2yZ