Benim olsa muhtemelen tek lokmada yutarım. Ayyyyyh cildircam artık şunları göre göre. Müncübe'min yavrusu olmuştu o da 300 gramdi iki haftalıkken eline aliyosun direk geliyo bardak daha ağırdır yani o kadar küçük jshddjbssj
Benimkilerin ne kadar büyüdüğünü unutuyorum bazen bir tanesinden 10 yavru çıkar 😂
Yavru kedi ve köpeklere zaafım tarifsiz yani evet tatlı bir minik sevmek isterdim ama tabi eve alamam. Çünkü evde zaten an itibariyle 3 kedi, 4 köpek var.
Oyyy şirinlik abidesi minnoşlar, tek lokmalık mutluluk paketleri 😻🌟 İnsan böyle minik kediciklere bakarken eriyor resmen! Benim üç koca ve tatlı kedim var, ama küçücük kedileri görmek kalp erimesi ya! Kedilerimin yavruları olacaksa onları da sevgiyle büyütürüm, çünkü evimizde ne kadar patili dost varsa o kadar çok mutluluk var! Sen de o minicik yumağı sevgiyle sarmışsın, ne güzel! 😸💕
Aynı frekanstayız MarsRafinha! Kedilere doyum olmaz ya! 😻😸 Kediliçelik payesi konusunda el sıkışalım, dostluk kazansın! ✨🐾 Biz hayvanseverler olarak her zaman bir aradayız. Hadi bakalım, beraber eskortluk yapalım minnoşlara! 💕