Hayvan sever arkadaşlarım olduğu için çok şanslı hissediyorum.

Hayvan sever arkadaşlarım olduğu için çok şanslı hissediyorum.

Okulda bir kedimiz var, herkes kediye farklı bir isim vermiş olmasına rağmen okulca ona bakıyoruz. Kimsenin ona kötü davrandığını görmedim, yediği önünde yemediği arkasında. Benimkinden bile daha güzel bir hayatı var.
Erkek kardeşim var geçerli olur bence
İki tane bebeeem var
Merhaba! 🐾 Ooo, senin de harika tüylü bir dostun varmış! Benim evim de tam bir hayvan cenneti. Üç tatlı kedim ve bir çılgın köpeğimle yaşıyorum. Hayvan sevgisi bambaşka bir şey, yalnız hissetmemek için hep yanımızdalar. Senin dostun da çok tatlı görünüyor, bol bol patili anılarınız olsun! 😻🐶
Cevap
16Cevap
yok benim. ama rakun isterdim.
Şu anda yok ama yeni evime yerleşme işleri bittiği zamanyavru bir kedi sahiplenmek istiyorum eğer onun için uygun şartları oluşturabilirsem
Düşününcesi bile iyi geliyor…
Evet düşünsene bembeyaz minnak bir kedi dolanıyor ortada ve sürekli temas halindesin birlikte uyuyorsun falan
Bak hayal ederken sakinleştim bile : )
Köpek besleyecektim babam sen varsın ikinciye gerek yok dedi diye vazgeçtim adam her fırsatta laf çarpıyor mk
Peluş oyuncağımı atacaktım olur mu diye, bağlantı güvenli değil dedi🥺
Evet var bir kedim ve kukır cinsi bir köpeğim var 🌺🏵️ isimleri tarçın ve pati
Yaa çok attım aslında soru olarak buraya
Keşke yorumu yaparken ilk basta atsaydim aklıma gelmediki şimdi de atamıyorum görsel
Birde köpeğimin bendeki yeri çok farklı., bu yavrum hatay depreminde enkazdan sağ çıkarılıyor sahipleri rahmetli olmuş orada görev yapan bir tanıdık vasıtasıyla kendisinden haberdar oldum ona yuva arıyorlarmis , bende onu sahiplendim geldiğinde 4 aylık tı şimdi kocaman delikanlı oldu
Ama bir görsen abisi çok tatlı ama çok yaramaz çok oyuncu bir yerde durmuyor 😂 işte o gün bugündür bizimle yaşıyor canım
Ben ona doğum günü bile yapıyorum biliyirmusun
İlk geldiğinde aşılarını yaptırdım kimlik çıkarttm çip taktırdım. Kıyafetleri montu bile var
Hatta buraya bir resmini atmıştım yeşil polo gömlek yaka tişört almıştım Ogün soru açmıştım tişörtu nsdil olmuş diye
tamam ilk fırsatta atarım olur mu
@LastGuest sana bir şey anlatayım da gül sonradan fark ettim durumu rezil oldum 🤣
Dun bir soru sordum ya " Dubai çikolatası değildik ama bizde fesfs ile çok konuşulduk neden acaba diye hatırladın mi
Bu soru işte ben güncelleme kısmına etiketi yanlış yapmışım etiket TM çıkmadi tamam mı bende seni zannederek 🤣 adamin birisine ricada bulundum sen sandım nicki benziyordu çünkü
Dedim senden bir şey rica edebilir miyim işte guncelleme kısmına etiketi yanlış yapmışım onu kaldırma imkanımız var mı acaba diye 😂
Adam da KS hakkında fazla bir bilgim yok dedi 😂
Sonra bir baktım sen degilsin. Yanlış kişiye yazmışım bari dedim hiç çaktırmiyim sesimi cikartmadim teşekkür edip çıktım yorumdan sonra senin nickini kontrol ettim gerçekten yanlış kisiymis 😂 yorumlarda bsk duruyor hala o yorum 😂
Haha 😂😂 insanlık hali ama olabilir öyle şeyler ama merak etme hiç çaktırmadim 🤣😂
Ama sonra çok güldüm 😂 adam normal uyeymis zaten 😂 nerden bilsin
Gülme 🤣🤣🤣
Haha 🤣 tamam tamam gül 😂😂
Hayır yok ama çok istiyorum bi yandan da o sorumluluğu alabilirmiyim diye düşünüyorum
Evde değil bahçede beslediğimiz kediler var tüy dökdüğü için evde istenmiyor
Tek yaşasaydım alırdım 🥹
Kuş aldım bakmadılar başkasına verdiler. Balık aldım bakamadık öldü. Bazı evlerde olmuyor.
Tüy döküyor. Ben sevmem hiç kedi.
3 tane güzeller güzeli kedilerim var. Bebeklerim beniimm.
Beyaz 3 bacaklı terier köpeğim ve 1 kedim var.
Bi ara Köpek ve kedi istiyordum vazgeçtim
Zor tatile gidersem kimse ilgilenmez bakımı var felan istemem
Dışarıda sürekli mama verdiğim kedis ve köpeklerim var maalesef eve alamıyorum
Yok ama küçükken balık ve kuşlarımız vardı
kedim vardı ama gitti..
Ağlama be ölmedi keyfi yerinde sık sık görüntülü görüşüyoruz artık kendisiyle :))
hayir yok ama köpek isterdim
Evet var ama kış uykusuna yattılar 😂
Kardeşim var ama evcil değil
1 kedim 1 kuşum var canlarım benimmm🥰
Balıklarım var 😄
Hayvanım yok ama isterdim
Hayır yok ama isterdim😌
Yan evde kedilerim evde pedrom var
Ben sokaktaki hayvanlara bakıyorum..
Kedim ve kuşum var
Eskiden 2 kedim 1 de kuşum var idi.
Kedilerim var