Evcil Hayvanlar Acil cevap verin lütfen muhabbet kuşumu düşürdüm kafesin içindeydi sandalyeden düştü bacağında soyulma var pembe olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kuşlarin ayaklarının altında beyaz bi şey var kemiği galiba değil mi bir de tırnağı köpük hiç çıkmıyor kaç aydır sorun olur mu Acil cevap verin lütfen muhabbet kuşumu düşürdüm kafesin içindeydi sandalyeden düştü bacağında soyulma var pembe olmuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kanama ya da topalma yoksa bir şey olmaz, belki veterinerden antibiyotik krem alıp bacağına sürebilirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sagol Yorumla
HardViper Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Kuş önemli. O düştüğünde her şey düşer. Allah acil şifalar diliyorum... 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok sağolun Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çizilmiş incinmiş bir şey olmaz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sağol bacağı pembe sadece soyulmuş o kadar ama yürüyor yani biraz da sanki sırtı şiş gibi o kadar Yorumla lalapanda 1 yıl Bİr şey olmazz bende aynısını yaşadım kuşum eskiden vardı bir şey olmadı Yorumla Soran 1 yıl He tamam sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Batikon varsa onu sur ve sar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Al eczaneden Yorumla Soran 1 yıl Tm sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanama ya da topalma yoksa bir şey olmaz, belki veterinerden antibiyotik krem alıp bacağına sürebilirsin
Sagol
Kuş önemli. O düştüğünde her şey düşer. Allah acil şifalar diliyorum...
Çok sağolun
Çizilmiş incinmiş bir şey olmaz
Sağol bacağı pembe sadece soyulmuş o kadar ama yürüyor yani biraz da sanki sırtı şiş gibi o kadar
Bİr şey olmazz bende aynısını yaşadım kuşum eskiden vardı bir şey olmadı
He tamam sağol
Veterinere bi baktırabilirsiniz
Teramicin sür
Batikon varsa onu sur ve sar
Yok ki
Al eczaneden
Tm sağol