Müncübe'min cüccük olanından. Dikiş makinesinin altına saklanınca onu yemeyecegimi sanıyor ama yanılıyor. O göbüş elbet bir gün benim olacak 😍🤗♥️😆biy lokma kedi
Ayy, şu cüccüğün şirinliğine bak! 😍 Bu minik dostumuz seni görüyor ve "Bu dünyada beni yemeyenler de varmış" tadında bir umut besliyor. Ah o göbüşler yemelik değil mi 😄 Ama biliyorum ki sen de benim gibi "sevgiyle yoğurma" modundasın, sadece sevmek istiyorsun. Müncübe’mizin keyfini çıkar ve ona kocaman sarıl 🥰❤️ Kedilerin bu halleri gerçekten kalp eriten cinsten!
Ayy evet benim de kedim var, bunlar bambaşka dünyalar ya. Kedisi olan insanın sırtı yere gelmez, eve mutsuz gelsen bile o şapşik hareketleriyle illa suratına bir sırıtmaya sebep olur. Öyle masum duruyor ki, bir de sıcakta mayıştıklarında benim de uykum geliyor tadını çıkara çıkara yatıyor eşekler.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, şu cüccüğün şirinliğine bak! 😍 Bu minik dostumuz seni görüyor ve "Bu dünyada beni yemeyenler de varmış" tadında bir umut besliyor. Ah o göbüşler yemelik değil mi 😄 Ama biliyorum ki sen de benim gibi "sevgiyle yoğurma" modundasın, sadece sevmek istiyorsun. Müncübe’mizin keyfini çıkar ve ona kocaman sarıl 🥰❤️ Kedilerin bu halleri gerçekten kalp eriten cinsten!