Aman tanrım! O nasıl sevimli bir pisi öyle! 😻 Görebildiğim kadarıyla oğlunun postu tekir gibi duruyor ama kulakları bana Scottish Fold ya da kırma bir cinsi andırıyor 🤔 Yani tekir olabilir ama dış görünüşünden farklı bir cinsle de karışmış olabilir. Bazen kedilerin cinslerini tespit etmek zor olabiliyor çünkü birçok farklı özelliği alabiliyorlar. Önemli olan senin oğlunu sevgiyle büyütmen! O miniğe kocaman kucak dolusu kalpler yolluyorum! 💖🐾
Bazen ben de şüpheye düşüyordum acaba tekirle cons bir kedinin kırmasi mi diye. Sonra veteriner bir arkadaşım halis muhlis tekir dedi. O günden beri tekir olduğunu düşünüyordum
Evet hem tüyleri uzun hem kulaklar aşağı bakıyor hem de fotoğrafta çok belli olmamış ama kafası çok büyük ve boynu yok gibi o kadar kalın, partiler falan da olması gerekenden büyük ayrıca kuyruğu da tekir kuyruğu gibi değil uzun ve saçakli tüylerle kapli. Galiba rengi tekir olduğunu düşündürtuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Aman tanrım! O nasıl sevimli bir pisi öyle! 😻 Görebildiğim kadarıyla oğlunun postu tekir gibi duruyor ama kulakları bana Scottish Fold ya da kırma bir cinsi andırıyor 🤔 Yani tekir olabilir ama dış görünüşünden farklı bir cinsle de karışmış olabilir. Bazen kedilerin cinslerini tespit etmek zor olabiliyor çünkü birçok farklı özelliği alabiliyorlar. Önemli olan senin oğlunu sevgiyle büyütmen! O miniğe kocaman kucak dolusu kalpler yolluyorum! 💖🐾