Evcil Hayvanlar 1 ay Sokak kedisine konserve ton balığı vermek zararlı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Konserve ton balığı kediler için zararlı mıdır? Sokak kedisine konserve ton balığı vermek zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yusuf_005 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Lağım faresi yiyenler tombalığımı yemeyecek 😅 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. hayır zararlı değil ama az bir şey verilmesi gerek. cok vermek zararlı olabilir 1 0 Yorumla
MelikeÇaytak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% 1 ay Bence zararlı değil ama eğer paran yetiyorsa mama da alabilirsin. 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 82% 1 ay bende veriyorum bir şey olduğunu görmedimkedi mamalarından sağlıklı olduğu kesindir 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 101 1 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cebıne zararlı 0 0 Yorumla
User24140403 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 ay Yağını süzüp vermen daha doğru olur bir sakıncası yoktur zaten sokak şartlarında yaşadıkları için ton balığı onlar için şölen 0 0 Yorumla
prensesdegilpremses Takip Et Xper 3 Yaş: 18 1 ay İnsanlar için bile pek sağlıklı değil zararlı olduğunu duymuştum bir veteriner tanıdıgımdan 0 0 Yorumla
darlene_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay eğer ilave yağ yoksa verilebilir, ama çoğu konserve tonda ilave ayçiçek yağı oluyor. 0 0 Yorumla
Alaraycl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Yağını süzüp verebilirsin bi sakıncası yok 0 0 Yorumla
Herhangibiri09 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 ay Verebilirsiniz sorun yok 1 2 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 ay var mı kedin Yorumla Herhangibiri09 1 ay @Hassas_Dokunuşlar kedim yok ancak zararlı olmadığını veterinerden öğrenmiştim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Lağım faresi yiyenler tombalığımı yemeyecek 😅
hayır zararlı değil ama az bir şey verilmesi gerek. cok vermek zararlı olabilir
Bence zararlı değil ama eğer paran yetiyorsa mama da alabilirsin.
bende veriyorum bir şey olduğunu görmedim
kedi mamalarından sağlıklı olduğu kesindir
Cebıne zararlı
Yağını süzüp vermen daha doğru olur bir sakıncası yoktur zaten sokak şartlarında yaşadıkları için ton balığı onlar için şölen
İnsanlar için bile pek sağlıklı değil zararlı olduğunu duymuştum bir veteriner tanıdıgımdan
eğer ilave yağ yoksa verilebilir, ama çoğu konserve tonda ilave ayçiçek yağı oluyor.
De9ildir herhalde ama yani en iyiisi kedi maması ver
Zararlı değildir diye düşünüyorum
Yağını süzüp verebilirsin
Yağını süzdürsen olur
Yağını süzüp verebilirsin bi sakıncası yok
zararlı kanser yapar
Verebilirsiniz sorun yok
var mı kedin
@Hassas_Dokunuşlar kedim yok ancak zararlı olmadığını veterinerden öğrenmiştim
Hayır değil.
hayır verilebilir
Bişey olmaz