Kedimi kısırlaştırdim 2 saat önce eve geldi. Boyunlugu aşırı rahatsız ediyor uyuyamıyor çıkarıp duruyor aşırı hırçın çıkarmak için uğraştığı dan dolayi canı baya yanıyor ne yapabilirim çıkarmış yine uyuyor dokunmuyorum şu an. Kısırlaştırma sonrası nelere dikkat etmem lazım atlayıp zıplamak istiyor daha yemeye başlamadı gece 12 de vercegim. Bir kez kustu daha rahat geçirmesi için ne yapmak lazım? Boyunluga nasıl alistiricam asıl sorun o
Ben kedimi kısırlaştırdığımda boyunluk takmadılar çünkü kedim öyle şeyleri hiç sevmiyor aslan gelse karşısındakini parçalar yani o derece sevmiyor tasma falan, veteriner bi tek ameliyat yerini yalamasına izin vermeyin yalamaya kalkarsa durdurun dedi. Onun dışında istediği gibi yemeye oyun oynamaya devam edebilir.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Şu an boyunluksuz uyuyor boyunluk konusunda bizi çok uyardı Çıkarırsa kesinlikle yakın dedi heryere çarpıyor onu takınca canı yanıyor uyumuyor bende öyle yapacağım sanırım.
Çok üzülüyorum hayvanların kısırlaştırışmasına 😔 dünya daki yaşama sevinçlerini elinden alıyorsunuz 😡
0
23 Yorumla
Soran
1 yıl
6 aylık ikinici kattan atladı evimin her yeri telli olmasina rağmen bulmuş atlayacak yer ne yapabilirim? Her kizginlikta çiftleştirip dogurtayim mı? Ya da atlasin zarar görsün
Bir kere çiftleştirince bitiyor mu sanıyorsun Ulan hamile kedim kızana girdi 4 yavrusu varken yine girdi İşimize geliyormuş sen hiç kedi beslendin mi de şeyinle konuşuyon Sürekli yavrularsa erken yaşlanıyor Gel bebek kedilere bak istersen kaç hafta bok temizledim ben Sen doğur kolaysa
Bu nasıl bir üslup ablacım? Benim kedilerim var zaten sizin gibi eve hapis etmiyorum bahçede doğada hepsi miss gibi de yaşıyorlar, atım da var oda doğasında. Gardiyanlık yapmayın hayvancağızlara 😡 insandan daha vahşi canlı yok dünyada, evde kedi beslemeyle hayvan sever olunmuyor..!
Böyle bir üslup beğenmediysen cevap vermeseydin. Bahçemiz var biz salmıyoruz sanki. Gardiyan ha Haha Her kedi sahibi kedisi için köle olur. Kendi ihtiyaçlarımı almam onlara harcarım ben. Sen kimsin ki hayvanseverliğimi sorguluyorsun. Sana mı kaldı? Cins kediler sokakta idare edemez. Sizin bahçeniz varmış ne güzel. Bizim sitede 30 tane kocaman ağa baba kedi ve köpek var.
Cins kedi kavramının çıkmasına sizin gibiler sebep oldu zaten, ben nereden bileyim düzgün konuşmayı bilmeyen birisi olduğunuzu bilsem verirmiydim. Gaddar gardiyanlar
O zaman şöyle yapalım kanzi. Sen bi kedi şehri aç. Ada olsun mümkünse. Benim prenseslerim gibi narin kedileri oraya koyalım. Bide bizim damat Behlül de çekingendi dayak falan yiyormuş yazık. Onu da alırız ayrı kalmasınlar.