Sence? Acaba nasıl tatile çıkıyorsun? Kendine zmn? Benim sadece bir köpeğim var papillion cinsi küçük. Evde onunla birlikte dört kişiyiz sorumluluğu çok fazla. Anksiyete rahatsızlığım var duygusal olarak beni rahatlattigi için yanımda tutuyorum çok seviyorum ancak 8 tane alsam kime faydası olcak? Zararı olur ancak . Bence senin içinde bir meslek var onun etkisi ile bunca kedi yanında tutuyorsun acaba bir iedi bakım evimi acmalisin. ya da gönüllü kedi bakım evlerinde mi girev almalısın. Bı doktorla konuş bineksihin var belliki ve onu kaoatmaya çalışıyorsun. Sonunda hayatına giren insanlarla araninbozabilir cunki bir ya da iki tane değil. Çok fazla.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Olmaz, Hayvan istifciligi psikolojik rahatsızlıktır. Bu ne hayvanlar için ne de o insan için sağlıklı değil. 8 kedili bir arkadaşım var. Her gün süpürür bir kere de gırgır açar. Mama kapları tertemiz yıkanır, bakımları yapılır. Üstelik bahçesi de kocaman. Yine de evindeki kokuyu anlatamam.
Bu kesinlikle sağlıklı bir durum değil. Kedilere de yazık. En fazla 3 olur 4 olur.
O evde kimse duramaz ki. Kokusu nerelerden duyulur. Tüyler, mama, kum kokusu, sürekli hareket halinde oldukları için üzerine basıp yaramalama korkusu. Büyük iş ben yapamam ama takdir ederim. Ben kendime bakamıyorum.
Olmaz knka olmaz evde kedi beslenmez. bahçe'de besleyebilirsin. Eve kedi alınmaz. Çünkü kedi tüy döker. O evde yemek yapıyorsun, temizlik yapıyorsun, en önemlisi o evde bebek var. bebegin var. gece uyurken çocuga zarar vermeyeceginin garantisini veremezsin. Ben olsaydım evde kedi beslemezdim . Bahçe'de bakabilirsin ama evde kedi beslenmez. Anlık bir şey olur bebegine zarar verir. Vicdan azabıyla yaşayamazsın imkanı yok. Ben olsaydım korkardım bebegime bir şey olur diye yalan atmıyım ben biraz huylanırım bebegin oldugu evde hayvan bakılmaz.
Benimde evimde kedi var.. çokta severim ama bu kadar hayvanı bı eve kapatmak hem onlara hayatı zehir etmek hem kendine diye düşünüyorum.. o evdeki tüyü kokuyu düşünemiyorum.. bağımlılık gibi olmuş. ben bazen kendi kedimi düşünüyorum acaba diyorum kendi sevgim için onu özgürlüğünden alımıkoydum acaba diye..20 kedi.. yazık
Özgürlükleri kısıtlı değil yaz kış girip çıkacakları pencere açık bahceye sokağa dama rahat rahat çıkıyorlar. Zaten o yüzden bu kadar çoklar ya 1 kedim vardı zamanla çoğaldı tabi bir sürü de kaybettim yoksa daha fazla olurlardı.
Bilmiyorum... tabiki burada bizi ilgilendiren bişey yok ama bence fazla. ha rahat gezmeleri güzel fakat hastalık işi de sıkıntılı.. maddi olarak nasıl yetiyosunuz? Sorması ayıp olacak ama
Pek yetemiyorum maalesef :( civarda barınak hiç yok hiçi bırak belediye barınak yapmıyor deprem bölgesinde Adıyaman da olunca dışarı çıksalar yiyecek asla bulamazlar kuzularım.
Mahalledeki bütün evler yıkıldı bir iki ev var çöp filan karıştıracak bulacak imkanları yok olduğu kadar bakmaya çalışıyorum çok seviyorum Onalrı
Bahçe var hatta bahçede tek oda yerde var ama kıyamıyorum orada alıştırıp bakmaya her yere giriyorlar kafalarına göre yaşıyorlar. Ben onlara değil de onlar beni evlerine almış bakıyor gibiler 🤣
Kedilerim gerçek ama soru benimle olur mu değil 20 kedisi olan erkekten olur mu derken beni kast etmedim ama sanki beni kast etmişim gibi yorumlar geliyor