Merhaba. Kedi EVCİL HAYVANLA alakalı sahiplendirme?

Merhaba benim babam ameliyat oldu. Biraz riskli bir ameliyat olduğu için tek dostum kedimi sahiplendirmem gerekiyor. Hayvan tüyü olsun istemiyor doktor yoksa enfeksiyon kapabilirmiş.
İstanbul'da oturan birileri var mı acaba böyle kedi bakan? 4 yaşında sarman. Kısır ve aşıları var. Büyük bir kedi olduğu için nereye yazsam sahiplendiremiyorum bu gün son günüm. Yoksa barınağa bırakmak zorundayım.
Bundan sonrası biraz içimi dökmem. Rahatlamak istiyorum.
Benim çok arkadaşım yok. Tek işim evde kedime bakmak ve işe gidip gelmekti. Ailemlede hiçbir zaman çok bir yakınlığım olmamıştır yani. Yani hep yalnız biriydim belki de o yüzden çok bağlandım. Doğduğundan beri ona kendim bakıyorum. Annesine araba çarpmıştı daha günlükken ben yaşattım onu. O yüzden biraz asabi bir kedi yabancılara karşı. Hep evde büyüdüğü içinde ürkek başka yerlere. Oysaki benimle gelir yatar uyur her akşam. Ölene kadar bakmakla böyle terk etmek bambaşka konular. Bu gün tam 4 yaşına giriyordu ve aynı gün vermek zorunda kalıyorum. Verecegim kisiye kumunu 6 aylık mamasını ve ödül eşyalarını da vereceğim. Daha yeni almıştım. Biricik Babama da üzülüyorum. Enfeksiyon kaparsa kurtaramaybiliriz demişler o yüzden ne olursa olsun babam için bu gün kedimi vermem gerekiyor. Kaç gündür ikisine üzülmekten haşat oldum. İşten izin alıp tek yapabildiğim ağlamak ve kediye yer arayıp, hastaneyi aramak. her olumsuz dönüşte daha çok üzülüyorum babamı üzmemek için ona da belli edemiyorum. Bu kadar bağlandığımı fark etmemiştim. Benim durumumda olan birileri varsa nasıl atlatıyorsunuz? Hem ameliyata üzüntüm hemde bu durum hasta etti beni
Merhaba. Kedi EVCİL HAYVANLA alakalı sahiplendirme?