Evcil Hayvanlar Kedynin dondurma yiyişine bakar mısınızzz? MarsRafinha Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Nom nom yiyo bir de. Tanyımmm gücelliğe bak bı de patisini bacağıma koyuyooo ben de onu yicem şimdi. Müncübe'nin cücük veyşiyonu Kedynin dondurma yiyişine bakar mısınızzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çok şirin evet 0 0 Yorumla
KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Zararlı ama yaa. Bu bebişe yaş mamada versen aynı şekilde yerdi. Şekerli şeyler verme. Süt ve süt ürünleride fazla verme hele tarihi yakınsa hiç verme. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Bu da işyerinde ki coşkun Bağcıklarımı söker hep gitme der gibi 😍🥰 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 313 cevap paylaştı. Çok tatlı yiyor ya.. 🥰🥰Bal dök yiyesim geldi bir anda. Keşke bütün insanlar masum kediler gibi iyi niyetli olsalar.. 0 0 Yorumla
WatercolorEyeSsss Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% 1 yıl Kedi ve köpeklere şekerli şeyler vermemeliyiz. Kör olabilirler. Ama çok tatlı 🤍 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok sevimli 🥹 ama kedilere süt ürünleri vermek doğru değilmiş laktozdan dolayı 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Ne güzel de yiyor ama sağlığı için her ne kadar da istese vermemek gerekli 😺 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Benim için önemli olan Adnan Oktar'ın kedicikleri 0 2 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Has.. ordan Yorumla TheMedeni 1 yıl Evet adamın hasıyım doğru 😅Çünkü kadınları çok seviyorum 😋 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. çok tatlı dondurma yiyor 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok tatlıııııı 🥰🍓💞 Afiyet ballı şekey ossun 😊 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 839 cevap paylaştı. Nomnomnomnom😋😋😋-Keddy 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok pis hayvan 0 3 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Kurban ol sen ona Yorumla k1ssee 1 yıl Sende bana ol Yorumla MarsRafinha 1 yıl Kedi sevmeyene olmam Yorumla
Erosçuk Takip Et Xper 5 Yaş: 109 1 yıl Suda vermeyi unutma 0 1 Yorumla MarsRafinha 1 yıl İçti evet zaten minnacık verdim çok değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok şirin evet
Zararlı ama yaa. Bu bebişe yaş mamada versen aynı şekilde yerdi. Şekerli şeyler verme. Süt ve süt ürünleride fazla verme hele tarihi yakınsa hiç verme.
Bu da işyerinde ki coşkun Bağcıklarımı söker hep gitme der gibi 😍🥰
Çok tatlı yiyor ya.. 🥰🥰
Bal dök yiyesim geldi bir anda. Keşke bütün insanlar masum kediler gibi iyi niyetli olsalar..
Kedi ve köpeklere şekerli şeyler vermemeliyiz. Kör olabilirler. Ama çok tatlı 🤍
Çok sevimli 🥹 ama kedilere süt ürünleri vermek doğru değilmiş laktozdan dolayı
Ne güzel de yiyor ama sağlığı için her ne kadar da istese vermemek gerekli 😺
Benim için önemli olan Adnan Oktar'ın kedicikleri
Has.. ordan
Evet adamın hasıyım doğru 😅
Çünkü kadınları çok seviyorum 😋
Oy ne tatliiiii buuuuuu🥹🥹🥹🥹🥹🥹
çok tatlı dondurma yiyor
Ne yazdin hicbisey anlamadim
Çok tatlıııııı 🥰🍓💞 Afiyet ballı şekey ossun 😊
Hayvanlar her hali ile masumdur