Kadıköy'de bugün korkunç bir olay yaşandı, mahalleli ayağa kalktı. Birçok mahallede 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. Sokak kedilerini besleyen vatandaşlar zehirlenen kedilerin yerde yattığını gördü.

Kadıköy'de bugün korkunç bir olay yaşandı, mahalleli ayağa kalktı. Birçok mahallede 15'ten fazla kedi zehirlenerek öldürüldü. Sokak kedilerini besleyen vatandaşlar zehirlenen kedilerin yerde yattığını gördü.
Karaktersiz şerefsiz bunlar sadece.. bir insan bir hayvanı neden zehirlemek ister ki ya da neden zarar vermek ister ki? bunlar da gerçekten de kalp denen şey kalmamış.. umarım cezalarını alırlar.. zaten daha bilmediğimiz o kadar çok şey vardır ki.. daha kim bilir kim nerede hayvanlara zarar veriyordur.. umarım cezalarını en ağır şekilde çekerler.
Sokak hayvanları kontrolsüzce ürüyor. Kendilerine hayvan sever diyen rahatsızların yaptığı ise boş yaygara. Hiçbiri sokak hayvanı sahiplenmiyor , petshoplardan cins hayvanlar satın alıyorlar. Organize olup hızlıca kısırlaştırma işine girmezlerse böyle ölümler daha çok görülür.
Kadıköy'de yaşıyorum ve sokaklar sözde hayvanseverlerin sahip oldukları köpeklerinin pisliğiyle dolu. Belediye sokaklarda gerekli temizliği Kendine hayvanseverim diyen bu ikiyüzlü , yarım akıllı kitleden hiç hoşlanmıyorum.
İnsanlarda üremesin o zaman
Ben bunları yapan phiçlerin öbür tarafta ceza almasını değil, burada ceza almasını istiyorum. Söylemek istediğim o kadar şey var ki ama biliyorum sadece benim içim yanmaya devam edecek. Boş, boş bir mahlukat olduk. Canavar olduk, katil olduk, hırsız olduk. Olmamız gereken en basit şey insanlık iken bir tek o olamadık. Ne olacak şimdi peki. Birkaç gün konuşulur unutulur.
Ya instayı yeniden kapatma kararı aldım bugün, çok acımasız bir güvenlik görevlisi kedilere işkence ederek öldürüyor ve güvenlik kamerası kaydediyo. Ne yapmış olabilir bu hayvan sana? Ne bu kin, nefret, öfke.. cidden aklım almıyor. Bu canavarlarla aynı havayı solumak istemiyorum ve bu canlara zulüm edenlerin de ağır cezalar almasını istiyorum.
🙏 teşekkür ederim..
Cevap
14Cevap
Çok üzüldüm yaa.. bozulmus gıdaları vermişler zehirlemişler. Acaba öldürmek için mi yaptılar yoksa bilmeden mi bozulmus yiyecekleri verdi anlamadım. İnşallah o şahısları bulunur da cezasını çekilir.
Dünyayı artık kabul ediyorum çünkü her zaman iyiler ve kötüler elbette olacak her çağ da üzülmekten öteye geçemiyorsak bakmamak daha iyi psikolojik etkiliyor.
Size insan size insan diyenin taaaaa…….. onun bunun uşakları kefi lan bu kedi size ne yapmış olabilir ki yok ya bu dünyanın çivisi Allah sizin bildiği gibi yapsın ya
Bunu yapanlar da hayvanlara bunu reva görenler de tez zamanda aynı şekilde can versinler.
İğrenç rezil yaratıklar.. Kedicikler ne zarar verdi size psikopatlar sizi
Kadıköy en erkek düşmanı ve feminist belediye. Ordaki insanlardan böyle bir şey yapmasına şaşırmadım. Zira en çok finansal köle arayan, en çok satanist büyücü vs tarzı işlere girişenler de hep oralardan çıkıyor
birşeyden mi öldüler yedikleri yoksa birisi birşeymi kattı dicem ama hepsi birdende
Allah belasını versin her kim yapmışsa.
Akepeye oy verirlerse olacağı bu olur yaziklar olsun.
Bir grup bilerek yapmıştır eğer bir yerde 15 den fazla kedi zehirleniyorsa kedilerin bazı durumlarından dolayı o bölgede bir şeyler olacaktır
Zehirlendikleei ne malum?
fareler bassin her yeri goreyim ben o mallari
Allah onları zehirleyenlerin müstehakını versin.
Köpeklere yapılanlardan sonra şaşırtmadı
umarım aynılarını yaşarlar
Vicdansız insanlar
Yazık günah ne istediniz bu masumlardan caniler
Kim yaptıysa Allah belasını versin
kedilere uzanan eller kırılsın
Ne kadar utanç verici insanlık icin
İnsan her şey yapar.
Dehşet verici
Üzüldüm
Akpye oy verenlerin ya
Siyasi amaçla bile yapabilirler