Evcil Hayvanlar Şunun uyuyuşuna bi bakar mısınız? MarsRafinha Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl bir kedi Yarabbim çıldıracam yiyecem ağzını burnunu göbeğini. Tatlılığa uyuyuşuna bakın şunun patilerine bakın. Yeme de yanında yat. Aaaa😆😆 biri beni tutsun şeker komasına girdim Şunun uyuyuşuna bi bakar mısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çok şirin evet 0 0 Yorumla
TorukkMakto Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim kedim vardı bundan daha kendinden geçmiş uyuyordu bu şekilde 😹 1 0 Yorumla
BOZKURDUM Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yaaa çok tatlı bende tavşan istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum offff 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% 1 yıl Yaa 🤩🤩 benim kedi aynı buna benzer şekilde uyuyor. 😍😍 0 0 Yorumla
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% 1 yıl Böyle kedim olsa kucağımdan indirmezdim. Kollarımda uyuturdum 😍 0 0 Yorumla
esatde_senbana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl XnsmMms o benim yanımda olsa nasi yerimmm (Ben yicem) 0 0 Yorumla
Aganınkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Yaaa yerimmmm benim de var kedim aynı türden ama o "gece" 0 0 Yorumla
乂OP乂NOBITA乂 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Off çok güzel. Ben de kedilere hastayım. Evimde üç kedim var. 🐱🥰 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. çok tatlı senin bu şekercik 0 2 Yorumla Asya_2275 1 yıl senin mi* Yorumla MarsRafinha 1 yıl Maalesef arkadasimin Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 313 cevap paylaştı. Trileçe kadar tatlı.. 🥰🥰 0 0 Yorumla
miyavsuu11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Allammmm dipe bahh miyavsuyu delirttiniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok şirin evet
Benim kedim vardı bundan daha kendinden geçmiş uyuyordu bu şekilde 😹
Yaaa çok tatlı bende tavşan istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum offff
Yaa 🤩🤩 benim kedi aynı buna benzer şekilde uyuyor. 😍😍
Böyle kedim olsa kucağımdan indirmezdim. Kollarımda uyuturdum 😍
XnsmMms o benim yanımda olsa nasi yerimmm (Ben yicem)
Yaaa yerimmmm benim de var kedim aynı türden ama o "gece"
Off çok güzel. Ben de kedilere hastayım. Evimde üç kedim var. 🐱🥰
çok tatlı senin bu şekercik
senin mi*
Maalesef arkadasimin
Çok tatlı maşallah 🥰
Dünyadaki en sevimli şey.
Evet çok tatlı maşallah 🧿
Pişmaniyeye benziyo yaa😭
Trileçe kadar tatlı.. 🥰🥰
Of marshmallow gibi 🥹🥰😍
Tam yemelik pişmaniye😍😍😍🥰🥰🥰