Evcil Hayvanlar Rıza'ma benzeyen kalem yapmışlar şuna bakar mısınız? MarsRafinha Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Minnoş kedim Rıza'mın kalem versiyonu gelmiş A101'e hemen kaptım. Benim Rıza'mın yakışıklılığına bakar mısınız? Kalemi de ayrı tatlı bebeğimin kendi de. Rıza'ma benzeyen kalem yapmışlar şuna bakar mısınız? Cevapla A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
peopleyouknow_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kedinin ismiyle alakası yok daha şirin bir ismi olmalı bence 0 0 Yorumla
Ricthe3 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Rıza’yı öper misin lütfen benim için? 0 2 Yorumla MarsRafinha 1 yıl Rıza şu an yanımda değil ama senin için yavru kedi öptüm Yorumla Ricthe3 1 yıl Sağol 🙏🏻 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bu kadar benzerlik olamaz bunu kaldıramam 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok şeker 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. çok tatlıymış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kedinin ismiyle alakası yok daha şirin bir ismi olmalı bence
Rıza’yı öper misin lütfen benim için?
Rıza şu an yanımda değil ama senin için yavru kedi öptüm
Sağol 🙏🏻
Rıza da fiyakalı haa. 😎🤗
Bu kadar benzerlik olamaz bunu kaldıramam
benzemiyor
Çok şeker
Rıza ne la