Eşimle eve kedi aldık ama ertesi gün istemedim?

Eşim bir süredir kedi istiyordu yani çok ısrar etmiyordu ama alalım mı diyordu Bir de eşim ailesinden uzak olduğu için belki istiyor diye düşündüm, ücretsiz sahiplendirme bulduk, aldık ilk gün bizden kaçıyordu ben de bize alıştırmaya çalıştım hemen alışacaksın bence üzülme falan gibisinden, akşama doğru alıştı yatağımıza bile geldi ama ertesi gün kalktığımda Pazar günüydü yani dün kediyi istemedim. Evde başka birinin daha olmasını istemedm sanrm aslnda kedileri seven biri de değilim köpekleri daha çok seviyorm kediler somurtkan geliyor ama psikolojik olarak da iyi geliyormuş diye istedm fakat ertesi gün yanımıza geliyo falan alştı bize hemencecik ama ben istemedm bu sefer, bugün 2. Gün bugn de pek değşmedi, moralm bozuldu bu yzden aldk elmzde kaldı diye eşim dün sinirlendi verceksen hemen yarn ver yoksa burdan çıkamaz o kedi bidaha dedi, böyle hissetceğimi bilsem almazdm gerçekten istemiyorm kediyi ama alşrmıyım acaba bi hafta sonra diye düşündüm, kedinin ilk sahpleri bakamzdanız verin dedi bide sahibinin kocasıda kediyi al gt demiş ama sonra çok sevmiş ne kdr sürdü acaba öyle demesi blmiyorm, benm 2. Gün ama şu an istemiyorm sizce alşrmıyım ne zman alşrm?

Güncellemeler
1 yıl
Kedileri sevmezdim ben yani neden aldım bilmiyorm cins kedi oldpu için severm diye dşndm sanrm ama sonra sever miyim acaba?
Güncellemeler
1 yıl
British short hair şu gri olan kedilerden daha sevmli kediler oluypdu ama bu bana sevmli gelmedi
Eşimle eve kedi aldık ama ertesi gün istemedim?