Evcil Hayvanlar 27 gü Profilinize niye kedylerinizi koyup duruyorsunuz kardeşim? MarsRafinha Takip Et Fenomen Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Vallahi birinizin kedisinin göbüşünü ham yapicam şimdi. Şu tomtik pomçik yumuk kedilerinizi gösterip canımı çektiriyorsunuz. Oyş yicem göbeğinden dotunden Güncellemeler27 gü Calico kedi hastasiyim Güncellemeler25 gü Gncl Profilinize niye kedylerinizi koyup duruyorsunuz kardeşim? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SahKartal Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 71% 27 gü Bugün akşam eve gelirken binanın önünde bir kedi yemek istiyordu benden. Sonra baktım az ilerde 3 tane yavrusu var annelerine bakıyorlar. Markete gittim bir paket mama aldım yediler güzelce. Bugün yaptığım en güzel şey oldu. 3 1 Yorumla ahmet8281i191 27 gü Allah razı olsun Yorumla
resulaybek Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 27 gü Ne alakası var kardeşim 1 2 Yorumla MarsRafinha 27 gü Bak bak yiyim o kıvrılan patileri yiyim o beyaz gobusu yiyim ben Yorumla resulaybek 27 gü Size vericem yiyin daha 1 saat önce cips vermedim diye yüzüme sniden ence attı 😂 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% 27 gü 🤣🥰🥰 0 4 Yorumla MarsRafinha 27 gü Totoya bak oturuşa bak 😂😂 Yorumla Ceyhunn26 27 gü 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ahmet8281i191 27 gü Van kedisi mi hocam Yorumla Ceyhunn26 27 gü schotiş fold erkek Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 36 , eic 41% 27 gü Bahçede beslediğim hamileydi şimdi karnı inmiş nerde doğurdu bilmiyorum 0 2 Yorumla MarsRafinha 27 gü Biraz zaman geçsin gösterir sana yavyu miyulari Yorumla _Expendable 27 gü Zaten vardı yavrusu onuda besliyorum 5 6 aylık mahallede vermediği kalmadı yellozun kulübe yaptık doğurur içinde diye başla yere gitmiş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Evcil Hayvanlar konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kedi seviyorlardır sfsdf 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 27 gü Evcil Hayvanlar konusunda 317 cevap paylaştı. Keşke kedym olsa da ben de koysam ppme 0 0 Yorumla
Heyyougirls Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 27 gü Arkadaşlarımda öyleydi 0 2 Yorumla __PATRON__ 27 gü asıl kediyi koyamayınca bununla idare ediyorlar. Yorumla Heyyougirls 27 gü @__PATRON__ ahahaha Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 27 gü Ben seviyorum 😃 0 2 Yorumla MarsRafinha 27 gü Yumuk gözlerini yerim onun Yorumla m ßlueოoon 27 gü ☺️☺️ Yorumla
Moyenn Takip Et Xper 5 Yaş: 18 27 gü Bu soruyu sormiycaktın 0 2 Yorumla MarsRafinha 27 gü Yokşa şen beni pıyofiyine kedi koymakla mi tehdit ediyoşun heeee!! Yorumla Moyenn 27 gü Hayır Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 27 gü Evcil Hayvanlar konusunda 672 cevap paylaştı. Seviyoruz kardeşimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bugün akşam eve gelirken binanın önünde bir kedi yemek istiyordu benden. Sonra baktım az ilerde 3 tane yavrusu var annelerine bakıyorlar. Markete gittim bir paket mama aldım yediler güzelce. Bugün yaptığım en güzel şey oldu.
Allah razı olsun
Ne alakası var kardeşim
Bak bak yiyim o kıvrılan patileri yiyim o beyaz gobusu yiyim ben
Size vericem yiyin daha 1 saat önce cips vermedim diye yüzüme sniden ence attı 😂
🤣🥰🥰
Totoya bak oturuşa bak 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Van kedisi mi hocam
schotiş fold erkek
Bahçede beslediğim hamileydi şimdi karnı inmiş nerde doğurdu bilmiyorum
Biraz zaman geçsin gösterir sana yavyu miyulari
Zaten vardı yavrusu onuda besliyorum 5 6 aylık mahallede vermediği kalmadı yellozun kulübe yaptık doğurur içinde diye başla yere gitmiş
Bende yerim birinin dötünü bana da yollayın
Kedi seviyorlardır sfsdf
ben kedimi kimselere vermemm :D :D
Keşke kedym olsa da ben de koysam ppme
Arkadaşlarımda öyleydi
asıl kediyi koyamayınca bununla idare ediyorlar.
@__PATRON__ ahahaha
Ayy yerim şunlara bak 😩🤣🤣🤣
Valla benim kapaktaki meleğim bana yeter.
Isırırım bunlar neeee
Ben seviyorum 😃
Yumuk gözlerini yerim onun
☺️☺️
Bu soruyu sormiycaktın
Yokşa şen beni pıyofiyine kedi koymakla mi tehdit ediyoşun heeee!!
Hayır
Çok tatlişler.
Bende kedi almayı düşünüyorum ama kararsızım
Seviyoruz kardeşimm
Kediler insanlardan daha sadık
Çok seviyorum ya
Benimkiler köpüş
Benim kedim yok
Koycam işte koycam. Göbüşünü boluselim
Ben yerim sus
Abla sakin
Çok tatlilar