Arkadaşlar soruyu lütfen beğenin herkes görsün… Bu konularda bilgi sahibi insanlar… bu kişiye yardım edebilir mi? Bu gibi durumlar nasıl çözülüyor…
Bana gelen Mesaj:
Baktığım hayvanlardan ikisi fip. Kapsül diye bir şey çıkarmışlar uygun diye ondan aldım. Antiviral. Bu ilaç yasal değil ama bir şekilde üretiliyor , yurt dışından geldiği söyleniyor fakat muamma. Yıllar önce kullanmıştım iyileştiriyor. Kapsülü bir tanesine verebilirken diğerine asla veremiyorum kusuyor ya da ziyan ediyor. Enjeksiyon olanı ise çok pahalı , bir şişe 35dolar.
Hayvanseverlere yazmaya yardım aramaya gücüm yok. Ama her geçen gün ilacı alamayan eriyor. Şu an bir deri bir kemik
Birileri sponsor olsa keşke diye bekliyorum. Tedavi 12 hafta sürüyor. Google'da aratırsan makaleler var. Hastaligin adi fip.
Gs441 kullanılan. En uygunu 35dolar. Ve bu kapsülü almayan kediye bir şişe 5-6gun gidecek. 60 gün kullanmaya da razıyım.
Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Onu yaşatabilmek için. Aylik mama masrafım 10bin.
—————————
Güncelleme de kişiye ulaşım bilgisini de yazabilirim… eğer isterse….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beğendim soruyu.. detay kısmını da okudum düzelir umarım
Ah keşke milyon dolarlarım olsa da böyle insanlara hemen yardım edebilsem. Umarım yardım edebilecek güçte birileri görür. 🙏
Maddi durumdan ziyade kurum ve bu konuları çözme şekli de önemli
Kesinlikle fakat şu anda biliyorsunuz hocam Türkiye'de hayvanlarla ilgili çıkan yasa sonucunda katliamlar oluyor. Protestolar bile ise yaramıyor. Hasta olan hayvanlar direkt olarak ötenazi yapılıyor.
Yani bu durumlarda ne yapılır
Size mesaj atan arkadaşa tavsiyem çevresindeki veterinerlere danışsın. Tamam evet hayvanseveriz. Fakat arkadas hem kendisini hem de belki (ben hayavnalarin sahip olduğu hastaliklarin gerçekten kalıcı şekilde ilaçla geçip gecmeyecegini bilmiyorum) belki hu hayvanlar ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacak. Ve bir gün öldüklerinde (kendiliğinden) bu hayvanlara bakan arkadaş ne yapacak? Kendisine maddi ve manevi zarar yasatmadan ve hayvanlara da manevi zarar olmasın diye bildiği tandigi iyi bir veterinere bu konu hakkında ne yapabileceğini danışsin. Hatta denk geldiği bütün vererinerlere barınaklara sorsun. Aylık mama masrafı 10 binmiş yahu! Birileri elbet bir yardım eder bir fikir ver bu insana.
*verir
Neden soruyu silin dedin?
Bu bilgi gerçek mi
Bilmiyorum onu da
severiz
Soruyu beğenin lütfen görsün herkes