Seçeneklerim;
kurbağa
küçük yılan
gecko
iguana
Bukalemun
not: evdeki hayvanlar
3 kedi 1 köpek 2 kuş
Seçeneklerim;
kurbağa
küçük yılan
gecko
iguana
Bukalemun
not: evdeki hayvanlar
3 kedi 1 köpek 2 kuş
1. Leopard Gecko (Leopar Kertenkelesi): Bakımı nispeten kolaydır, gece aktiftir ve çeşitli renk desenlerinde bulunabilir.
2. Bearded Dragon (Sakallı Ejderha): Sosyal ve uysal bir türdür. Geniş bir teraryuma ihtiyaç duyar ve bakımı özen gerektirir.
3. Corn Snake (Mısır Yılanı): Genellikle yeni başlayanlar için tavsiye edilen bir türdür. Uysaldır ve çeşitli renklerde bulunur.
4. Ball Python (Top Pitonu): Uysal ve bakımı nispeten kolay bir yılandır. Küçük boyutlarda kaldığı için evde bakımı uygundur.
5. Crested Gecko (Yapışkan Ayaklı Gecko): Gece aktiftir ve yüksek nemli ortamlarda yaşamayı sever.
Cevap
14Cevap
Bukalemun olabilir bence ya da taratnula.
Ne masraf ediyon Köyden yakala bir Taş kertenkelesi al bir avuç un kurdu bide tropik bir akvaryum besle.
Bahsettiğin hayvanların hepsi evde beslenmesi yasak hayvanlar ve hepsi de kediler köpekler ve kuş için tehlike arz ediyor
Karınca yiyen ve armadillo'yu da tavsiye ediyorum. Yoldaş olurlar sana😀
Yılan 🐍 besle bende var elimi ısırdı birkaç kez ama sorun değil sevimli içeri fare 🐁 girmiyor
maalesef öbürlerini yemiyor harbi bir tabidigim 4 tane Pirana vardı onu besliyordu 6 tane olunca grup oluyor Muş onlarda çok ürkek idi o daha iyi Pirana besle bence
(yılan komşum ev sahibim besliyor birkac elime aldım sevimsiz mahlukat yaa domuz bile daha sevimli akrep 🦂 yılan 🐍 benden uzak dursun yaa tarantula uzak olsunlar)
bi de senin sugar daddy i de say:)) o da iyi yalar...
O yılan seni soksun da aklın başına gelsin he he he
Kurbağa sürüngen mi?🙄
Ne bilen. Baktım, sürüngen diye geciyomus
Zipliyor ya hani surungen olmadığını düşündüm 😆🤣
Bu kadar hayvana yerin müsait mi? Evdekiler ne diyor?
Ne aileler var, vay neeee.
Evlen koca besle🤣🤣🤣
Ev değil hayvanat bahcesi
Tarantula örümcek besle
Yılan iyi gelir. Evin havası değişir.
Yilanmi delirdin galiba kedi köpek neyime yetmiyo
Hiç korkmuyor musun böyle olmak isterdim cidden
Sen delisin aaa inanamıyorum ama yaa😄😄
Axolotl tabi ki
Anakonda
Tarantula
Dm ye baksana