Evcil Hayvanlar Hamster ile fare ayrımını yapabiliyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fareye hamster diyorlar şaka gibi :D#Mario#Mario45 Güncellemeler1 yıl Süper soru Hamster ile fare ayrımını yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben yapabiliyorum evet. kafeste gördüysem hamster. kafes dışı yerdeyse fare :D 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Mükemmel 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah :D
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ay görsele bile bakamıyorum ayrımı nasıl yapayım.. İkisi de aynı işte.. Sabah sabah midem bulandı.. O derece tiksinirim.. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bence de 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Unutmak istiyorum bu soruyu.. 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hahah o derece tiksinti 😄Bu son bildirim olsun. Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Aynen öyle yemek yiyemem bile.. 😅 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tabiki. Hamster çokk daha tatlı ve tomiş oluyor. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kime göre tombiş 😄 Yorumla Eslemm18 1 yıl Bana göre tabikis. Tomiş tatlı pıtırcık anlamında kullandım Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl he kizlar eline alabiliyorsa hemstir çığlık basiyorsa faredir 1 1 Yorumla Soran 1 yıl En doğru ayıraç 😄 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ayırt edebiliyorum. Zamanında hamster beslemişliğim oldu. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Vay be 👑 Yorumla Gülümserken 1 yıl 😃👑 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Küçükken hamster seviyordum meğer alerjim varmış😹 o yüzden çok iyi ayırt ederim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi ayırt edebilirsin gerçekten 😄 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ejjdjejx Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yapamam galiba, daha sevimli tipliyse hamster gibi geliyo sadece 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kesin değil yani 😄 Yorumla yarenimsii 1 yıl yok kesin degil 😄 Yorumla Soran 1 yıl Hamsterın kuyruğu yok galiba tek görebildiğim fark bu 😄 Yorumla yarenimsii 1 yıl kisa ve tombik bi kuyrugu olabilir belki oyle hatirliyorum gibi 😄 Yorumla Soran 1 yıl Öyle de olabilir 😄 Yorumla yarenimsii 1 yıl 😊😊 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Hamster bir fare değil ama genetik olarak kuzen sayılabilecek bir genomdalar. 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kuyruk farkı olabilir de o kadarını da gözüm seçmiyor )) 1 0 Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır ikisi farklı şey. Hamster evcil ve daha sevimli bence. Fareyi sevmem. 1 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Hamsterın kuyruğu kısa olmuyor mu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanırım öyle Yorumla
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cok belli zaten 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neredesinden belli be Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Hamsterin kuyrugu yok. Ayrica daha sevimli Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 660 cevap paylaştı. Yapabiliyorum tabi. Fare daha sevimsiz olanı. 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geçerli bir ayrım değil sanki 😄 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Neden bu soru nedennn 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşımın evindekini fare sanıp öldürmeyeyim diye 😄 Yorumla Ausrine 1 yıl İğrenç Yorumla
Alonnneangelll Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Açık renkli olan mı hamster? Gözüme sevimli geldi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir fikrim yok :D Yorumla
organeralmareşal Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Hayır. İlgilendiğim hayvan çeşitleri değiller 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yapamam 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 753 cevap paylaştı. Evet, tabii ki. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben yapabiliyorum evet. kafeste gördüysem hamster. kafes dışı yerdeyse fare :D
Mükemmel 😄
Eyvallah :D
Ay görsele bile bakamıyorum ayrımı nasıl yapayım.. İkisi de aynı işte.. Sabah sabah midem bulandı.. O derece tiksinirim..
Bence de 😄
Unutmak istiyorum bu soruyu.. 😅
Hahah o derece tiksinti 😄
Bu son bildirim olsun.
Aynen öyle yemek yiyemem bile.. 😅
Tabiki. Hamster çokk daha tatlı ve tomiş oluyor.
Kime göre tombiş 😄
Bana göre tabikis. Tomiş tatlı pıtırcık anlamında kullandım
he kizlar eline alabiliyorsa hemstir çığlık basiyorsa faredir
En doğru ayıraç 😄
Ayırt edebiliyorum. Zamanında hamster beslemişliğim oldu.
Vay be 👑
😃👑
Küçükken hamster seviyordum meğer alerjim varmış😹 o yüzden çok iyi ayırt ederim
İyi ayırt edebilirsin gerçekten 😄
Ejjdjejx
yapamam galiba, daha sevimli tipliyse hamster gibi geliyo sadece
Kesin değil yani 😄
yok kesin degil 😄
Hamsterın kuyruğu yok galiba tek görebildiğim fark bu 😄
kisa ve tombik bi kuyrugu olabilir belki oyle hatirliyorum gibi 😄
Öyle de olabilir 😄
😊😊
Hamster bir fare değil ama genetik olarak kuzen sayılabilecek bir genomdalar.
Kuyruk farkı olabilir de o kadarını da gözüm seçmiyor ))
Hayır ikisi farklı şey. Hamster evcil ve daha sevimli bence. Fareyi sevmem.
Hamsterın kuyruğu kısa olmuyor mu
Sanırım öyle
Cok belli zaten
Neredesinden belli be
Hamsterin kuyrugu yok. Ayrica daha sevimli
Yapabiliyorum tabi. Fare daha sevimsiz olanı. 😂
Geçerli bir ayrım değil sanki 😄
Neden bu soru nedennn
Arkadaşımın evindekini fare sanıp öldürmeyeyim diye 😄
İğrenç
Açık renkli olan mı hamster? Gözüme sevimli geldi
Hiçbir fikrim yok :D