Evcil Hayvanlar Sizce tırtılım ne renk bi kelebek olacak? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Ayrıca gerçekten kelebek olur mu yoksa ölmüş mü? Endişelerim var.Neredeen nereyee Sizce tırtılım ne renk bi kelebek olacak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Nereden sahipleniyorsunuz bunu, eskiden bende de vardı. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Sebzelerin içinden çıkıyor Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nasıl bakıyorsun buna yaaa hiç sevmem börtü böcek. Kelebek olsun o zaman bakabilirim 😅 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kavanozda duruyor öyle marul koydum sadece😄 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Fotoyu görür görmez cığlık atmam 🥹Mavimsi yeşilimsi olur gibi 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Korkma benim evcilim o 🥹 Yorumla _infinitum 1 yıl Oyhh 🫠❤️ Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Işığın altına tut içinde görünüyor ve kımıl kımıl oynuyorsa yanıt belli. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yapayım hemen Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Büyümüş de gelmiş. :D Valla hangi renk olursa olsun güzel bir şey çıkar oradan 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Biyoloji desen var nasıl bi kadınım 😂 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Geçen ki bulduğun tıytıy mı o. Pembe olsun. 1 4 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Evet o hayvan sevgimi kimse sorgulamasın 😂 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Ahaha yok canım estağfurullah. Pamuklar içinde besleseydin keşke 😀 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Doğal tabiatta hissetsin kendini, dışarda nerde bulacak pamuğu 😂 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Salma sende besle evde 🤣 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ellerinde can veriyor olabilir.Veterinere götür. 1 8 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ölüyor muu 🥹 Yorumla guapomorena 1 yıl Nefes alıyor mu Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kıpırdamıyorr Yorumla guapomorena 1 yıl Kimisi sevdiğinin ellerinde can verir Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ağlıcam şimdi ama ben Yorumla guapomorena 1 yıl Artık ağlasan ne fayda Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 😭😭 Yorumla guapomorena 1 yıl Fatiha oku daha çok faydası olur Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Yeşil sarı kırmızı bana bir şeyi çağrıştırdı, inşallah değildir. 1 8 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Neyii zehirli mi yoksa Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Zehirli Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Aaaay Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Korkma ben buradayım Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Attım hemen çöpe Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Katil, hani hayvan seviyordun. Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Şaka şaka eldivenle yine severim ben onu Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Allah bilir sağ salim kozadan çıksın da gariban kelebek 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Amin Yorumla
_SiRiiusS_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Börtü böceği bırakta kapıyı sil 😄 çok pis görünüyor 1 8 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kapı ne alaka kız Yorumla _SiRiiusS_ 1 yıl Beyaz görünen şey kapı gibi duruyor 😄 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kapı yok yahu orada. Tırtılı beslediğim kavanoz dibinde artıklar var normal Yorumla _SiRiiusS_ 1 yıl Büyük beyaz kapı üstüne sümük sürülmüş gibi görünüyor 😄😄😄😄 bakınca Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahahaha saçmaladın kız algı yapma 😂😂 Yorumla _SiRiiusS_ 1 yıl Şöyle fotoya karşıdan bak 😄 hahaaha öyle duruyo ne yapım Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kavanozun dibinde duruyor hayvan ya 😂 Yorumla _SiRiiusS_ 1 yıl Kavonozu göremiyorum kapı gibi 😂😂😂 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yeşil ile kırmızı arasında bir renk olur. 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ölmediyse inş Yorumla purplewater75 1 yıl İnşallah ölmemiştir. Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kelebek olur mu ki bu 😂 sankim solucana benziiii 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Kurumuş ölmüş dediler ya bakıcaz 😄 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bunun dönüşmesini gerçekten bekliycez mi 🙄 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Evet 20 gün diyor ama ölmüs de olabilir 🙄 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl An be an bilgilendir dönüşürse kutlama yaparız 🙄 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Bekliyorum haber vericem 😌 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yine mi çıktı tırtıl 🙄 1 17 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Geçenki tırtıl bu besledim 🙄 merakettimmişte 1 yıl büyümemiş ama 😃 u cαssíєєє 1 yıl Evet minicik kaldı 🥹 merakettimmişte 1 yıl doğru besleyememişsin hayvanı 🥹 u cαssíєєє 1 yıl Marul verdim taze börülce verdim yesin diye 🥹 hep uyudu merakettimmişte 1 yıl küsmüş sana barbunyanın içinden alınca onu 🥹 u cαssíєєє 1 yıl Bence de mutsuz oldu 🥹 merakettimmişte 1 yıl ne güzel yeşil renkmiş ilk önceleri sonra solmuş 😔 u cαssíєєє 1 yıl Intihar mı etti ki içerde 😭 merakettimmişte 1 yıl baktı ki yuvasından edeceksin nefesini tutup ölmüş 🥹 u cαssíєєє 1 yıl Ama ben onu sevmiştiim 🥹😭 merakettimmişte 1 yıl sen barbunya olsaydın o da seni severdi 🥹 u cαssíєєє 1 yıl Beni niye olduğum gibi sevmiyor ki hüü o barbunya olsaydı ben onu pişirmistim çoktan 🥹 merakettimmişte 1 yıl keşke barbunya ile birlikte pişirip yeseydin omega işte 🥹 u cαssíєєє 1 yıl Kusardım 🤢 pişmis görmeye dayanamam merakettimmişte 1 yıl kimbilir neler neler yiyoruz bilmeden 😃 u cαssíєєє 1 yıl Evet ya görmeden kac kurt yedik kim bilir
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl O zaten kelebek kozasi degil sanki :) 1 7 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ne güve mi? Yorumla nomorebets35 1 yıl O da degil ama böcek mutasyona uğramış ari vs tarzi bisey o :) Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Öldü mü ya yoksa Yorumla nomorebets35 1 yıl Bence evet kuru o Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Bu üzdü bak Yorumla nomorebets35 1 yıl Hayir tabiiiki buda doğal bir denge Hicde buna sıkılmayınGuzel olsun gunun kalani Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Teşekkürlerr Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 386 cevap paylaştı. Kahverengi bir şey olacak bence 🥺 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Olsun 🥹 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl O küçük bir jelibon olmaya başlamış. 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yiyelim mii Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Olur. Protein. 🤤 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olacağı kesin 1 6 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Evet 😌 Yorumla s LastGuest 1 yıl Kelebek olunca da paylaşırsın artıkın Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Benden habersiz uçup gitmezse veya evdeki kediler yakalayıp yemezse 🥹 Yorumla s LastGuest 1 yıl Yemesinler 🥹 kardeş o kardeşş Yorumla u cαssíєєє 1 yıl O da ailemizin bi üyesii🥹 Yorumla s LastGuest 1 yıl 🥹 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Rengini beğenmezsen kuaförler halleder 😂 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl O kadar emek veriyoruz havali bisey olsun 😂 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Bahtı güzel olsun be Kasie 😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hayırlısı ya Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aaa çok tatlıymış. Bence beyaz olur 1 5 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Beyaz yeşil çizgili kelebekler oluyo dimi onlardandır belki Yorumla Eslemm18 1 yıl Evet olabilir. Çok tatlıymış kelebeğin. Fasulye de mi çıkmıştı bu Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Barbunyadan çıkmıştı evet🥹 Yorumla Eslemm18 1 yıl Çok tatlıymış inşallah kelebek olur. 🦋🦋🦋 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ay hadi inşallah görebileyim 🦋 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Mavimsi bişey 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hadi inş Yorumla emre00 1 yıl inş. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,8b cevap paylaştı. Masmavi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. pembe olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Nereden sahipleniyorsunuz bunu, eskiden bende de vardı.
Sebzelerin içinden çıkıyor
Nasıl bakıyorsun buna yaaa hiç sevmem börtü böcek. Kelebek olsun o zaman bakabilirim 😅
Kavanozda duruyor öyle marul koydum sadece😄
Fotoyu görür görmez cığlık atmam 🥹
Mavimsi yeşilimsi olur gibi
Korkma benim evcilim o 🥹
Oyhh 🫠❤️
Işığın altına tut içinde görünüyor ve kımıl kımıl oynuyorsa yanıt belli.
Yapayım hemen
Büyümüş de gelmiş. :D Valla hangi renk olursa olsun güzel bir şey çıkar oradan
Biyoloji desen var nasıl bi kadınım 😂
Geçen ki bulduğun tıytıy mı o. Pembe olsun.
Evet o hayvan sevgimi kimse sorgulamasın 😂
Ahaha yok canım estağfurullah. Pamuklar içinde besleseydin keşke 😀
Doğal tabiatta hissetsin kendini, dışarda nerde bulacak pamuğu 😂
Salma sende besle evde 🤣
Ellerinde can veriyor olabilir.
Veterinere götür.
Ölüyor muu 🥹
Nefes alıyor mu
Kıpırdamıyorr
Kimisi sevdiğinin ellerinde can verir
Ağlıcam şimdi ama ben
Artık ağlasan ne fayda
😭😭
Fatiha oku daha çok faydası olur
Yeşil sarı kırmızı bana bir şeyi çağrıştırdı, inşallah değildir.
Neyii zehirli mi yoksa
Zehirli
Aaaay
Korkma ben buradayım
Attım hemen çöpe
Katil, hani hayvan seviyordun.
Şaka şaka eldivenle yine severim ben onu
Ok
Allah bilir sağ salim kozadan çıksın da gariban kelebek
Amin
Börtü böceği bırakta kapıyı sil 😄 çok pis görünüyor
Kapı ne alaka kız
Beyaz görünen şey kapı gibi duruyor 😄
Kapı yok yahu orada. Tırtılı beslediğim kavanoz dibinde artıklar var normal
Büyük beyaz kapı üstüne sümük sürülmüş gibi görünüyor 😄😄😄😄 bakınca
Ahahaha saçmaladın kız algı yapma 😂😂
Şöyle fotoya karşıdan bak 😄 hahaaha öyle duruyo ne yapım
Kavanozun dibinde duruyor hayvan ya 😂
Kavonozu göremiyorum kapı gibi 😂😂😂
Yeşil ile kırmızı arasında bir renk olur.
Ölmediyse inş
İnşallah ölmemiştir.
Kelebek olur mu ki bu 😂 sankim solucana benziiii
Kurumuş ölmüş dediler ya bakıcaz 😄
Bunun dönüşmesini gerçekten bekliycez mi 🙄
Evet 20 gün diyor ama ölmüs de olabilir 🙄
An be an bilgilendir dönüşürse kutlama yaparız 🙄
Bekliyorum haber vericem 😌
yine mi çıktı tırtıl 🙄
Geçenki tırtıl bu besledim 🙄
büyümemiş ama 😃
Evet minicik kaldı 🥹
doğru besleyememişsin hayvanı 🥹
Marul verdim taze börülce verdim yesin diye 🥹 hep uyudu
küsmüş sana barbunyanın içinden alınca onu 🥹
Bence de mutsuz oldu 🥹
ne güzel yeşil renkmiş ilk önceleri sonra solmuş 😔
Intihar mı etti ki içerde 😭
baktı ki yuvasından edeceksin nefesini tutup ölmüş 🥹
Ama ben onu sevmiştiim 🥹😭
sen barbunya olsaydın o da seni severdi 🥹
Beni niye olduğum gibi sevmiyor ki hüü o barbunya olsaydı ben onu pişirmistim çoktan 🥹
keşke barbunya ile birlikte pişirip yeseydin omega işte 🥹
Kusardım 🤢 pişmis görmeye dayanamam
kimbilir neler neler yiyoruz bilmeden 😃
Evet ya görmeden kac kurt yedik kim bilir
O zaten kelebek kozasi degil sanki :)
Ne güve mi?
O da degil ama böcek mutasyona uğramış ari vs tarzi bisey o :)
Öldü mü ya yoksa
Bence evet kuru o
Bu üzdü bak
Hayir tabiiiki buda doğal bir denge
Hicde buna sıkılmayın
Guzel olsun gunun kalani
Teşekkürlerr
Kahverengi bir şey olacak bence 🥺
Olsun 🥹
O küçük bir jelibon olmaya başlamış.
Yiyelim mii
Olur. Protein. 🤤