Ben bunu yaşıyorum, kedimi mümkün olduğunca indirmemeye çalışıyorum ama evden kaçıyor ve başka kedilerden dayak yiyor. Aynı böyle beyaz, bir ara sarı falan vardı sonra kendi renginde tekir de saldırıyordu bir ara. Çığlık ve bağırma sesi duyunca her şeyi bırakıp koşarak dışarı fırlıyorum ayırmak için. Bu kediler kendi hükümdarlığını ilan etmek için birbirlerini baskılamaya kalkıyorlar, ya da kıskanıyorlar.
Bir ara beyaz kedi bizim buradaki başka sarı kediyi boğarak öldürmüştü yakalayıp otelin kenarına attık orada besliyorlar diye. Hatta köyden buraya gelen kedi var durduk yere sırf kavga yapmak için. Kafayı yemiş bazı kediler. Ben kendi kedime çok acıyorum evden kaçıp duruyor sonra dayak yiyor, gerçi bir haftadır hiç yemiyor. Bir iki saat geziniyor sonra paşa paşa eve geliyor 😂 Bu arada cidden dikkat etmelisin kedin küçükse öldürebilirler, manyak gibi saldırıyorlar. Alışsalar normal aslında ama alışana dek ne olur belli değil kedinin kendisini ispatlaması gerek, ki bence gözetim altında evden çıksın daha iyi. Ben evden kaçmasın diye zaman zaman gözetimim altında çıkarıyorum yürüyüş falan yapıyoruz, evden çıkmasın diye evde yoruyorum oyun oynatıyorum.
Mahallenin diğer kedilerini de yaş mama ile topla bak bir daha yaklaşıyor mu ona ben terastaki yavru kedimi öyle koruyom 2 tane cevval sokak kedisi daha geliyor onları da besliyom başka kedi yaklaştırmıyorlar yavrunun yanına
En İyi Cevaplar