Evcil Hayvanlar Hangi kedi ırkını seversiniz? SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bütün kedileri çok seviyorum ama siyah kediler bi başka🐈⬛🖤 Hangi kedi ırkını seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben Hepsini severim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Siyah renktir ırk değildir bu arada ajsjdkdkfkf görseldeki muhtemelen iran kedisi. Ben Scottish fold seviyorum ayı suratlılar. 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hepsi güzel tatlı ama insanlar genel olarak cins kedi tercih ediyorlar sosyete insanlar. Sokakta olan garip tekirlere üzülüyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hepsi çok güzel ben iran cinsi besliyorum şu an 1 0 Yorumla
ÇizgiliConverse Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hepsi ayrı ayrı güzell. Siyah kediler kaçıyorlar ya sevdirmiyorlar genelde. 1 0 Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Hepsini severim. British longhair daha hoş görünüyor. 1 0 Yorumla
Nazarolsamdeğmemsana Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bende hepsini seviyorum ama tekir candir 😁 tam psikopatlar çünkü çok güldürüyorlar cinsler biraz 😬😬 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hepsini severim :) hangisini görürsem :) 1 0 Yorumla
SomeoneFeelsBad Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Köpek severim. Pitbull. 1 11 Yorumla RealistPitbull 1 yıl Pitbull bende severim kardeşim hatta Pitbull sahibiyim 🙂 Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl @RealistPitbull bende de 2 tane var abi inanılmaz hayvanlar Yorumla RealistPitbull 1 yıl Konuşalım biraz senle kardeşim takip attım Yorumla RealistPitbull 1 yıl Hangi renk var sende rednose mu bluenose mu silver mi? Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl @RealistPitbull atayım abi foto Yorumla RealistPitbull 1 yıl At kardeşim Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl @RealistPitbull Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl Abi buradan nasıl göndereceğiz ya olmuyor Yorumla SomeoneFeelsBad 1 yıl Wp varsa özelden yaz oraya atayım Yorumla RealistPitbull 1 yıl Wp yok da soruma atabilirsin dur link atayım Yorumla RealistPitbull 1 yıl Evcil hayvanınız var mı? ↗ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kürt 1 2 Yorumla SorryImnotreadyyet 1 yıl Kürt kedy ahahhahsha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl https://youtu.be/U31mWibK0EI?si=TJgMInO9iVA4uwNb Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl bombay 1 2 Yorumla Daгкdesiгe_ 1 yıl @Dépaysement_ Mumbai Yorumla Dépaysement_ 1 yıl @Daгкdesiгe_ tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben Hepsini severim
Siyah renktir ırk değildir bu arada ajsjdkdkfkf görseldeki muhtemelen iran kedisi. Ben Scottish fold seviyorum ayı suratlılar.
Hepsi güzel tatlı ama insanlar genel olarak cins kedi tercih ediyorlar sosyete insanlar.
Sokakta olan garip tekirlere üzülüyorum
Hepsi çok güzel ben iran cinsi besliyorum şu an
Hepsi ayrı ayrı güzell. Siyah kediler kaçıyorlar ya sevdirmiyorlar genelde.
Hepsini severim. British longhair daha hoş görünüyor.
Bende hepsini seviyorum ama tekir candir 😁 tam psikopatlar çünkü çok güldürüyorlar cinsler biraz 😬😬
Tüysüz olanlar hariç diğerleri tatlı
Bombay kediler çılgın ve matraktır
Tombiklerle gür tüylüleri seviyorum
Kedi pek sevmem.. Köpek kadar değil..
Sahip olduğum Ankara kedisi
Hepsini severim :) hangisini görürsem :)
Köpek severim. Pitbull.
Pitbull bende severim kardeşim hatta Pitbull sahibiyim 🙂
@RealistPitbull bende de 2 tane var abi inanılmaz hayvanlar
Konuşalım biraz senle kardeşim takip attım
Hangi renk var sende rednose mu bluenose mu silver mi?
@RealistPitbull atayım abi foto
At kardeşim
@RealistPitbull
Abi buradan nasıl göndereceğiz ya olmuyor
Wp varsa özelden yaz oraya atayım
Wp yok da soruma atabilirsin dur link atayım
Evcil hayvanınız var mı? ↗
Epçini şeveyim ama en çok calicoo
Manyak tekirleri
Kürt
Kürt kedy ahahhahsha
https://youtu.be/U31mWibK0EI?si=TJgMInO9iVA4uwNb