fazla oyun oynamayı sevmem zaten kedilerim birbirleriyle tüm gün oynuyorlar ama köpeğimle her gün 5-10 dakika oynarım, oyundan daha çok ilgiye önem gösteririm mesela arada bir gider hepsini bulur öper severim çok mutlu olurlar. Ama eğer isterlerse mecbur olarak kedilerle de oynarım 😂
küçükken daha çok oyun oynardık olta falan, ama şimdi mevsimine göre değişiyor yazın az oynuyoruz mesela, kışa doğru da ce-eee oynuyoruz onu çok seviyor, bir de yatıyor popişine pat pat yapıyorum masaj gibi günde 3-4 defa onu istiyor arada da paket lastiği veya kuruyemişçilerin kullandığı bağlama telinden veriyorum artık solucan mı sanıyor onu nedir, koltuğun üstünde hoppidi hoppidi oynuyor kendisi özellikle akşam vakti dünyadaki herşeyi unut, en huzurlu şey onun oynayışını seyretmek bence :D
Gündüzleri kafesindeyken ben dışardan severim. Akşam olunca odama geçer kendisini serbest bırakırım, sevdirirse kendini sevmeye devam ederim. Genelde kafesten çıktıktan sonra başını kaşırım, tüyleriyle oynarım. Ne zaman uykusu gelir alır geri kafese koyarım.
Benim evde evcil bir hayvanım yok ama sokak kendileriyle ilgileniyorum. Yürüyüş yaparken onları seveirm oyun oynarım göbüşlerini oksarim. Çok tatlı şeyler gerçekten huzur veriyorlar