Aslında köpek insanıyım çok seviyorum ama köpek daha fazla sorumluluk istiyor. Besledim de biliyorum hayvana yererli ilgiyi veremeyebilirim. Kedi sahiolensem daha iyi olabilir, hiç denemedim. Hem stresimi alir hem de beni sakinlestirir diye dusunuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet bakımı diğer hayvanlara göre kolaydır ama üniversitede durumun buna el vermeyebilir bu konuda iyi düşünmelisin. Çünkü aşı kısırlaştırma mama kum derken ciddi masraf çıkabiliyor. Kedi sahiplerinden bu konuda ortalama bir fikir al bilgilen. Ona göre kararını verirsin. Benim de sokakta baktığım bir kedim var gerçekten çok güzel dost olabiliyorlar
Kedi beslemek köpeğe göre biraz daha kolay olabilir doğrudur ama kedi beslemenin de birtakım sorumlulukları var bunları üstlenirsen tabii ki beslersin, güzel fikir, çok güzel bir şey sonuçta
valla kendine güveniyorsan sonuna kadar bakacaksan sahiplen ama öyle mama su koymayla bitmiyor ilgilenmen lazım aşılarını vaktinde yaptırman lazım kedi diyip geçme ilgi bekliyor onlarda aksi halde bir süre sonra sokağa bırakacaksan veya başkasına vermeye çalışacaksan hiç alma hayvanın da duygularıyla oynama
Öyle bir şey yapmam vicdansız kötü bir insan degilim kedi kopek gibi gezdirilmeye cikmiyor ilgilenmesi daha kolay dedim ilgiyi hayvanimdan kesicem demedim. Biliclendirilmesi gereken bir şey evet ama anlatmak istedigimi anlamadan yorum yapmayın lutfen