Evcil Hayvanlar Evcil hayvanın ile plaja ya da denize gider misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben köpeğimle giderim 🐶 Yaz ayı olması beni heyecanlandırıyor! Hehe Evcil hayvanın ile plaja ya da denize gider misin? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Plaja hayvan götürmeme gerek yok plajdaki hayvanları besliyorum 😊 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kedimle gittim plajın sakin olduğu vakitler, arabaya doğru koşturup durdu. Alışmıyorsa zorlamam ya. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 387 cevap paylaştı. Kukır cinsi köpeğim var Ben gittim hiç bir sıkıntıda yaşamadım onuda denize soktum zaten 😂 0 0 Yorumla
mabelk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Bizimki çok korkak evin önüne çıkınca bile tir tır titriyo 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. gitmem. ben bizim kedilerle gitsem kaçar giderler 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kediyle bir yere gidilmiyor ki çok meraklı 0 2 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Ayy evet sonra kayboluyorlar şapşallar Yorumla Alpp035 1 yıl Benim kedi direkt denizi sevmiyor bir yerde su birinkitisi görse bile kaçıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ördeğim ile denize gitmek mi @ksninsefiresi 1 2 Yorumla KSninSefiresi 1 yıl Goturelim cocuklarimizi🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @KSninSefiresi Götürelimm sevdiceğim ❤️ Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl #HAYVANLARORMANA 0 2 Yorumla Alpp035 1 yıl Görüşürüz o zaman Yorumla spiritoitaliano 1 yıl @Alpp035 solcu reis sen ne karışıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Plaja hayvan götürmeme gerek yok plajdaki hayvanları besliyorum 😊
Kedimle gittim plajın sakin olduğu vakitler, arabaya doğru koşturup durdu. Alışmıyorsa zorlamam ya.
Kukır cinsi köpeğim var Ben gittim hiç bir sıkıntıda yaşamadım onuda denize soktum zaten 😂
Bizimki çok korkak evin önüne çıkınca bile tir tır titriyo
Hayır kedim korkar böyle bir ortamda
gitmem. ben bizim kedilerle gitsem kaçar giderler
Gidersem neden olmasın 😂
Giderdim ama kaybettim
Kediyle bir yere gidilmiyor ki çok meraklı
Ayy evet sonra kayboluyorlar şapşallar
Benim kedi direkt denizi sevmiyor bir yerde su birinkitisi görse bile kaçıyor
Ördeğim ile denize gitmek mi @ksninsefiresi
Goturelim cocuklarimizi🥹
@KSninSefiresi Götürelimm sevdiceğim ❤️
#HAYVANLARORMANA