Yavru köpeğin maşallahı vardı. Birden yemeden içmeden kesildi. Yemiyor, içmiyor. Şırınga ile beslemeye çalışıyoruz.
Sebebi ne olabilir sizce? Benzer durumu yaşayan var mı?
Sebebi ne olabilir sizce? Benzer durumu yaşayan var mı?
Geçmiş olsun. genellikle hasta olduğu zaman oluyordu. bizim de eskiden vardı yavru köpek. baştan beri böyle değilse hasta olmuştur. veterinere götürün mümkünse
Cevap
3Cevap
İlgi istiyor olabilir veteriner çare bulamıyor ise bazen hayvanlar da depresyona girmeye meyilli :)
Su ver bol bol iki gün şöyle zorlama bakalım ne olacak bide tuvaletini izle özellikle rengi çok fazla bilgi veriyor hastalıklar hakkında
Nazar değmiş olabilir nazar oku
Hastalanmış olabilir şifa Ayetleri oku
Enfeksiyon olabilir bir tarif vericem
Sen belirtileri anlat
şu an da bakışları nefes alıp vermesi filan nasıl hiç mi yemiyor
İç parazit enfeksiiyon olabilir
En az 7 gün boyunca
Bir diş sarımsak al onu yanaktan iyice ez , onun üzerine bir çay bardağı su koy onu ağır ağır, çok ağır bir şekilde kaynat, sonra altını kapat yavaş yavaş kendi kendine usulca soğusun sonra onun içine bir bardak süt ekle onun da içine küçük bir çay kaşığı elma sirkesi ekle iyice karıştır ılık bir şekilde köpeğe ver buna en az ama en az 7 gün devam et hatta bunu iyiyken de yapabilirsin illa hasta olmasına gerek yok bir kez verebilirsen yoğurt yedir sütle karışık ver yoğurt gerçekten zehir düşmanı
Kömür suyu da zehirlenmeye iyi diyorlar ama o gerçek mi ve nasıl yapılıyor bilmiyorum gerçekten bilmeden de deneme hicbişeyi
Yetersiz kalırda hayvan toparlayamazsa güvenilir bir kaç veterinere götür asla tek veteriner ile yetinme ve mümkünse iğnesiz halletmek istiyorum diye de dile getir
Ulan ben onları sürekli yapıyorum nzbwbzbwbzbwx sarımsak sirke ve mümkünse az da yoğurt kat karıştır istersen kendin ye bak ne olacak
Ben denememiş olsam sana yap der miyim
Hastalık vardır
Veterinere götür
Hasta muhtemelen
Depresyonda mı
Hasta olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?